FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACADEMICA CLINCENI

Ignorată de adversari, o echipă din Liga a 2-a avertizează: "Văd că nu suntem luați în seamă..."

Articol de - Publicat luni, 03 decembrie 2018 11:52

FC Academica Clinceni a trecut la limită, 2-1, de CS Mioveni ca o copie a partidei anterioare de pe teren propriu. Ca și în jocul cu Petrolul, disputat în etapa intermediară, ilfovenii au remontat spectaculos după ce adversarii deschiseseră scorul.

"O probă de tărie din partea echipei noastre la un interval scurt de timp. Jucătorii mei au arătat din nou caracter și stăpânire de sine obținând alte trei puncte importante.

Cu toate acestea văd că o serie de colegi antrenori încă nu ne iau în seamă în lupta pentru primele locuri unde noi ne situăm constant. Le transmit, cu tărie, să se teamă de noi în continuarea acestui campionat.

Avem tot ce ne trebuie, din toate punctele de vedere, și vom lupta pentru o performanță majoră la finalul sezonului. Suntem acolo, în frunte, de ce nu ne-am face planuri de mărire în aceste condiții?", a punctat Ilie Poenaru la Sport Total FM.

  • Academica Clinceni este pe locul 4 în Liga a 2-a, cu 42 de puncte, la egalitate cu Petrolul și cu un punct sub Snagov (locul 2) și două sub liderul Chindia.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează