LIGA 2  ·  ACADEMICA CLINCENI

Ignorată de adversari, o echipă din Liga a 2-a avertizează: "Văd că nu suntem luați în seamă..."

Articol de — Luni, 03 Decembrie 2018

FC Academica Clinceni a trecut la limită, 2-1, de CS Mioveni ca o copie a partidei anterioare de pe teren propriu. Ca și în jocul cu Petrolul, disputat în etapa intermediară, ilfovenii au remontat spectaculos după ce adversarii deschiseseră scorul.

"O probă de tărie din partea echipei noastre la un interval scurt de timp. Jucătorii mei au arătat din nou caracter și stăpânire de sine obținând alte trei puncte importante.

Cu toate acestea văd că o serie de colegi antrenori încă nu ne iau în seamă în lupta pentru primele locuri unde noi ne situăm constant. Le transmit, cu tărie, să se teamă de noi în continuarea acestui campionat.

Avem tot ce ne trebuie, din toate punctele de vedere, și vom lupta pentru o performanță majoră la finalul sezonului. Suntem acolo, în frunte, de ce nu ne-am face planuri de mărire în aceste condiții?", a punctat Ilie Poenaru la Sport Total FM.

  • Academica Clinceni este pe locul 4 în Liga a 2-a, cu 42 de puncte, la egalitate cu Petrolul și cu un punct sub Snagov (locul 2) și două sub liderul Chindia.

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Strasbourg

Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 2

Petrolul - ACS Poli Timișoara

Digi 1, Telekom 1
18:00 Baschet M

CSMU Craiova - U-BT Cluj Napoca

Digi 4
21:00 Fotbal, Liga 1

Astra - Sepsi

Digi 1, Telekom 1, Look
21:30 Fotbal, Serie A

Lazio - Bologna

Digi 2
Program TV complet

Liga 1

Play-off