FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACADEMICA CLINCENI - FC ARGEȘ 2-1

ACADEMICA CLINCENI A PROMOVAT // Ilie Poenaru, la a doua promovare în Liga 1: „Dumnezeu și-a întors fața către noi”

Ilie Poenaru - Academica Clinceni +16   FOTO
Ilie Poenaru - Academica Clinceni

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 mai 2019 21:12

Antrenorul Ilie Poenaru (42 de ani) a promovat cu Academica Clinceni în Liga 1 și bifează a doua astfel de reușită. În vara anului 2015, tehnicianul o ducea pe FC Voluntari pe prima scenă.

Academica Clinceni a obținut promovarea în cel de-al doilea minut al prelungirilor meciului cu FC Argeș (scor 2-1), din penultima etapă a sezonului.

Vezi AICI detalii despre meci

La finalul partidei, Ilie Poenaru s-a declarat mândru de jucătorii săi și de ceea ce au reușit ei în sezonul actual.

„A fost un final nebun, un meci dominat cap-coadă de noi. Sunt bucuros și vreau să-mi felicit jucătorii pentru parcursul din acest an. Sunt mândru de ei, au dat dovadă de tărie de caracter.

Cum și alte echipe au reușit să marcheze în minutul 90, acum Dumnezeu și-a întors fața și către noi. Eram mulțumit și cu 1-1, dar am crezut până la final. Știam că ne va aștepta un meci greu la Ploiești”, a declarat Ilie Poenaru, la TV Digi Sport.

În ceea ce privește strategia pentru Liga 1, Ilie Poenaru a dezvăluit că și-a făcut o strategie, dar după meciul cu Petrolul Ploiești, din ultima etapă, va pune la punct toate detaliile:

„Le dau liber jucătorilor două zile, după care ne reapucăm de antrenamente. Trebuie să rămânem la fel de serioși. Deocamdată, urmează meciul cu Petrolul. Mergem să câștigăm, după care vom creiona și ceea ce urmează pentru Liga 1. Noi strategia ne-am făcut-o, în mare parte. Mai sunt detalii de pus la punct. Într-adevăr, avem și o listă de achiziții”.

 

CITEȘTE ȘI:

Un jucător al FCSB-ului a adus promovarea Academicii în Liga 1! Ovidiu Horșia: „Conducerea ne-a promis o primă de 10.000 de euro”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
arad4ever
arad4ever  •  25 Mai 2019, 08:37
Postat de ionnis pe 24 Mai 2019, 23:00

Cine e patron la Clinceni ?

Oare cine ? Cine crezi ca isi finanteaza satelitul ?

sasha8777
sasha8777  •  25 Mai 2019, 08:15

Asta vrea la FCSB, a pronuntat numele domnului si asteapta contractul vietii .... pun pariu ca e pe lista largita a lui jijinho din motive religioase.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  25 Mai 2019, 00:23
Postat de ionnis pe 24 Mai 2019, 23:00

Cine e patron la Clinceni ?

Blatul, FRF si LIGA licentiatilor in fotbal ! plus Milionul din TV !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează