LIGA 2  ·  RIPENSIA - GLORIA BUZĂU 1-2

Ilie Stan are două victorii din două cu Gloria Buzău și recunoaște că nu se aștepta la un asemenea debut

Articol de — Luni, 12 August

După ce-a câștigat 1-0 cu Csikszereda, Gloria a trecut pe o căldură sufocantă și de Ripensia.

 Cătălin Toma (11) a marcat din unghi, dar bucuria a durat două minute. V. Alexandru a egalat cu un șut din careu, iar mai târziu a reușit "dubla" direct dintr-o lovitură liberă de la 17 metri. 

"Suntem pe drumul pe bun, dar mai sunt multe de pus la punct. Sunt plăcut surprins și mulțumit de cum arată echipa, dar trebuie să recunosc că nu ne așteptam să mergem așa de bine. E foarte greu să ai rezultate pozitive pe linie într-un campionat atât de greu, dar voi încerca să câștig toate meciurile și să scriem istorie la Buzău. Am jucat pe o căldură greu de suportat!", a comentat Ilie Stan pentru GSP. 

Alexandru Pelici a punctat scurt: "Ce am câştigat cu atâta trudă la Piteşti în prima etapă am pierdut acum foarte uşor... Buzăul ne-a bătut cu doi jucători foarte buni pentru acest nivel, Munteanu și Alexandru".  

RIPENSIA - GLORIA BUZĂU 1-2 
Au marcat: C. Toma (11) / V. Alexandru (13, 39) 
RIPENSIA: G. Păduraru - Ad. Popa, Tânc (62 Hecsko), Ţieranu, C. Toma - V. Tudorache, Burdeţ (80 M. Staicu) - Fotescu (46 Al. Neagu), Zaluschi, Chera - A. Voinea. Antrenor: Alexandru Pelici 
GLORIA: Balauru - Gâţ, M. Ioniţă, Ghinga, Perju - Balgiu, Vâlsan - V. Munteanu (76 A. Enescu), Tucaliuc (70 Godin), Huiban (90 Pârcălabu) - V. Alexandru. Antrenor: Ilie Stan

Vezi AICI clasamentul LIVE din Liga 2

Vezi AICI programul și rezultatele etapei #2 din Liga 2O hunedoreancă și-a găsit un amant, în timp ce concubinul ei era la muncă în Germania. Incredibil ce a urmat!

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
16:00 Ciclism

Turul Danemarcei

Eurosport 2
17:55 Tenis, Calificări

US Open

Eurosport
20:00 Fotbal, Europa League

FCSB - Guimaraes

-
22:00 Tenis, ATP

Turneul din Winston-Salem

Digi 2, Digi 3
Program TV complet

Liga 1