FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Încă o lovitură pentru Adrian Mititelu! Trebuie să-i plătească 7 milioane de euro lui Victor Piţurcă :S

Articol de - Publicat vineri, 28 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 28 martie 2014 20:58

Curtea de Apel Bucureşti a respins dosarul înaintat de Adrian Mititelu cu privire la cele 7 milioane de euro pe care Victor Piţurcă i le cere, după ce antrenorului i-a fost reziliat contractul cu Universitatea Craiova, în 2010.

Selecţionerul a cîştigat în civil procesul cu patronul Universităţii, deşi lui Mititelu i se transmisese că era mai bine să se adreseze TAS.

Totuşi, finanţatorul mai poate ataca decizia în termen de 15 zile la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, însă nu mai poate merge la TAS, pentru că avea termen de 30 de zile, iar acesta a expirat.

Aceasta este a doua lovitură primită de Adrian Mititelu, după ce problemele financiare l-au determinat să retragă echipa din campionat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (65)
felix_alfa_152
felix_alfa_152  •  29 Martie 2014, 13:46

Piturca nu raspunde penal pentru ce a facut la Valcea cu Gaman si Barboianu ?

fcu1948
fcu1948  •  29 Martie 2014, 12:44

“Toată lumea ştie ce se întâmplă cu această echipă, iar FRF-ul ar trebui să ia măsuri, să stea de vorbă cu noi, că tot s-a schimbat conducerea şi prejudiciul e şi aşa foarte mare, şi să găsim o rezolvare, altfel completăm la plângerea penală. Nu ştiu ce trebuie să facă FRF, să convoace Comitetul Executiv, să ia o decizie Comisia de Disciplină, e treaba lor“, a spus avocatul Mircea Moise.

dan.motru
dan.motru  •  29 Martie 2014, 11:29

Membrii Comisiei de Disciplină nu au oferit un răspuns, iar Comisia de Competiţii a FRF a programat-o pe FC Universitatea Craiova în etapa a 20-a din Liga a II-a, seria a 2, conform site-ului frf-cca.ro urmând să joace duminică, de la ora 16.00, pe „Municipalul“ din Drobeta Turnu Severin, contra echipei UTA Arad, fiind numit şi observatorul de joc: Florin Nicolaescu (Slatina). Contactat telefonic de GdS, directorul Comisiei de Competiţii, Adrian Rămureanu, a confirmat programarea FCU în campionat, dar s-a abţinut să vorbească despre consecinţele în cazul neprezentării. „Da, FCU a fost programată. Mai multe nu vreau să comentez“, a spus Adrian Rămureanu, pentru GdS.

Vezi toate comentariile (65)
Comentează