FOTBAL  »  LIGA 2  »  DEMITERE

Încă o plecare surpriză în fotbalul românesc » Și-a dat demisia după eșecul neașteptat din ultimul meci: „M-a surprins decizia lui!”

FOTO: Facebook @fotbalcsmresita
FOTO: Facebook @fotbalcsmresita

Articol de - Publicat joi, 17 august 2023 18:25 / Actualizat joi, 17 august 2023 18:44

Divizionara secundă CSM Reșița a anunțat despărțirea de antrenorul Călin Cheregi (49 de ani). 

CSM Reșița a pierdut ambele meciuri disputate în noul sezon din liga secundă, 0-4 cu Ceahlăul și 0-1 cu Unirea Slobozia. Eliminarea neașteptată din turul 3 al Cupei României, 0-1 în fața celor de la Phoenix Buziaș, formație din al treilea eșalon, a fost prea mult pentru Călin Cheregi. Antrenorul în vârstă de 49 de ani și-a dat demisia. 

Cutremur la Chindia Târgoviște » Dragoș Militaru și 4 colaboratori ai lui, demiși după succesul cu 5-0 din Cupa României!
CHINDIA
Cutremur la Chindia Târgoviște » Dragoș Militaru și 4 colaboratori ai lui, demiși după succesul cu 5-0 din Cupa României!

Călin Cheregi nu mai e antrenor la CSM Reșița

„Am avut o discuție cu Călin Cheregi, joi, la prânz și mi-a transmis că își dă demisia. M-a surprins decizia lui, dar asta este, până la meciul de sâmbătă, cu Dumbrăvița, de echipă se vor ocupa secunzii. 

Rezultatele și jocul bun din pregătire ne dădeau speranțe, dar, cele două etape și eliminarea din Cupa României l-au făcut să renunțe la postul de antrenor principal.

După meciul cu Dumbrăvița vom căuta un antrenor, dar este destul de dificil, deoarece majoritatea au contracte mari. Vom găsit soluția cea mai bună”, a transmis Cristian Bobar, președintele clubului CSM Reșița.

În urma unei analize s-a decis, de comun acord, rezilierea contractului antrenorului principal, domnul Călin CHEREGI. Deși i s-a propus să rămână în club, domnul Călin CHEREGI nu a dat curs acestei oferte. De dânsul se leagă atât promovarea în Liga 2, cât și organizarea Centrului de Copii și Juniori, respectiv obținerea titlului de campioană la echipa U19! Îi mulțumim pentru tot și îi dorim mult succes în carieră!
- Comunicat CSM Reșița

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Vlad Iacob, conferință după ce a fost mazilit de la Dinamo: „Pentru ei, clubul nu e pe primul loc. Nu sunt banii necesari în conturi” » Îi dă replica lui Burcă

Sorin Paraschiv, numit președinte la o echipă de tradiție: „E foame de rezultate, am mare încredere în proiect!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează