FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Încă o revenire surpriză! A refuzat-o pe FCSB și acum vrea să joace în Liga 2

Articol de GSP - Publicat joi, 23 august 2018 17:19

Hamza Younes, 32 de ani, s-ar putea întoarce la Petrolul Ploiești după patru ani. Atacantul care a refuzat-o pe FCSB în 2014 ar fi gata de o revenire surpriză chiar și în Liga 2.

Fostul tehnician al ”lupilor galbeni” a vorbit despre șansele echipei la promovarea în Liga 1 și a anunțat că Hamza este dispus să revină la Ploiești, însă numai în anumite condiții.

"Am vorbit cu Hamza. El este la Aris Salonic şi mi-a zis că vine să facem o echipă mare, dacă mă intorc la Petrolul. Totuşi, la momentul actual, echipa nu are şanse de promovare în prima ligă. La cum s-a făcut managementul, la ce jucatori sunt...

Din punct de vedere financiar stau bine, nu cred însă că promovarea este posibilă. Sunt salarii mari pentru unii, iar alţii au rămas la nivelul Ligii 3. Mă doare sufletul să o spun, dar Chindia, Snagov, U Cluj sau Clinceni sunt mult peste Petrolul”, a declarat Valeriu Răchită la Pro X.

Hamza a evoluat la Petrolul între 2012 și 2014, perioadă în care a marcat 34 de goluri în 52 de meciuri. De acolo a plecat la Botev Plovdiv, însă a rămas liber de contract după numai opt luni, din cauza problemelor financiare ale echipei. A fost curtat de FCSB și de Ludogoreț și a ales să semneze cu campioana Bulgariei, eliminându-i pe ”roș-albaștrii” în play-off-ul Ligii Campionilor din 2014. De atunci, Hamza a trecut pe la Tractor Sazi, Xanthi, Erzurumspor, Al Ahli și Aris.

Hamza nu ar fi primul transfer surpriză al Petrolului în această vară, Toto Tamuz semnând deja cu formația din Ploiești (Detalii AICI).

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
roadghost
roadghost  •  23 August 2018, 19:24

Hamza ar fi o lovitura dar milogul de Rachita nu mai are ce cauta acolo

mandpv964
mandpv964  •  23 August 2018, 18:13

Rachita, un *** care - ar vrea si el un oscior de ros pe la Petrolul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează