FOTBAL  »  LIGA 2  »  TIMIŞOARA

Încă un stadion de 5 stele anunţat » Timişoara intră pe harta oraşelor cu arene ultramoderne

FOTO: exemplu propus pe unul dintre site-urile suporterilor bănățeni +2   FOTO
FOTO: exemplu propus pe unul dintre site-urile suporterilor bănățeni

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 12 februarie 2013 16:28

După Naţional Arena, Cluj Arena şi noul Ilie Oană, un nou stadion ultramodern s-ar putea construi în România.

Primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu, a anunţat că oraşul va beneficia în scurt timp de un stadion de 5 stele, nici primarul Timişoarei nu s-a lăsat mai prejos. Nicolae Robu a spus că s-au făcut primii paşi pentru construirea unei arene de 40 sau 45 de mii de locuri.

"Aşteptăm un proiect ultramodern, cuprinzînd stadionul în sine, cu toate funcţionalităţile aferente unui stadion modern, inclusiv cu spaţii comerciale înglobate, dar şi o parcare adecvată.

Ne dorim un stadion cu o capacitate între 40 de mii şi 45 de mii de locuri, care să poată găzdui evenimente sportive şi artistice de prim rang", a declarat Robu, citat de Agerpres.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
soriniz
soriniz  •  13 Februarie 2013, 12:18

@cimpanzeul Spitalele sunt pline si pentru ca nu sunt suficiente stadioane, piste de biciclism si ore de sport pe bune la scoala si in afara ei.

ill7ven
ill7ven  •  13 Februarie 2013, 10:18

Probabil nu se va intampla, timisorenii nu vor stadion nou, cel putin nu pe banii nostri. Ar trebui ca alte probleme sa fie prioritatea Primariei, nu prostii de-astea. Ce sa facem cu stadionul acum?

stelio
stelio  •  13 Februarie 2013, 06:23

E corect ce s-a postat mai sus! La PLOIESTI s-a facut un stadion frumos...dar prea mic!!! Marile orase ar trebui sa aiba stadioane omologate de UEFA si FIFA pentru toate competitiile! "Pentru a organiza Euro 2016 vor fi necesare nouă stadioane principale și alte trei de rezervă. Condițiile minimale pentru mărimea stadioanelor sunt: 2 stadioane cu o capacitate de minim 50.000 de locuri; 3 stadioane cu o capacitate de minim 40.000 de locuri; 4 stadioane cu o capacitate de minim 30.000 de locuri."+ alte 3 .POT FI SI DIN 2 TARI!!! DECI LA NOI AR TREBUI SA SE PLECE DE LA PREMIZA CONSTRUIRII DE STADIOANE DE MINIM 33?-36-42?-45 MII LOCURI in orasele mari pentru ca cerintele

Vezi toate comentariile (23)
Comentează