FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV // VIDEO Ion Țiriac a mers la premierul Ciucă: „Vedeți cum faceți cu Dinamo, băgați-i ceva pe sub fund, ca să stea!” + descrie situația „câinilor” într-un singur cuvânt

Ion Țiriac / Captură GSP Video
Ion Țiriac / Captură GSP Video

Articol de , - Publicat luni, 08 august 2022 17:06 / Actualizat luni, 08 august 2022 20:53

Ion Țiriac (83 de ani), fost mare tenismen și unul dintre cei mai influenți afaceriști din România, dezvăluie cum a decurs discuția pe care a purtat-o recent cu prim-ministrul Nicolae Ciucă. Dinamovist de anvergură, dar care s-a ferit întotdeauna să investească în club, miliardarul povestește cum l-a tachinat pe Ciucă referitor la situația retrogradatei Dinamo.

Țiriac a relatat, în exclusivitate pentru GSP.ro, că l-a confruntat amical pe Ciucă pe tema celor două cluburi departamentale, CSA Steaua și CS Dinamo. După ce premierul i-a transmis clar ce simpatii are, Țiriac s-a repliat, sfătuindu-l pe Ciucă să-și îndrepte privirea și către Dinamo. Miliardarul cataloghează situația din Ștefan cel Mare drept una „tristă”.

Ion Țiriac: „Treaba cu Dinamo e una tristă”

„Foarte curios... când l-am cunoscut pe domnul prim-ministru (n.r. - Nicolae Ciucă), căruia îi mulțumesc că mi-a făcut favoarea să mă primească imediat la dumnealui, mi-a și spus: «Domnu' Țiriac, vedeți că eu sunt general de armată, eu sunt cu Steaua, nu cu Dinamo, ca dumneata».

I-am spus: «Domnu' general, să dea Dumnezeu să vă țină Steaua încă vreo 50 de ani, dar vedeți cum faceți și cu Dinamo, să-i mai băgați ceva pe sub fund, ca să stea, pentru că din ăștia doi (n.r. - CSA Steaua și CS Dinamo) mi-au ieșit 99% din campionii olimpici și mondiali la toate sporturile».

Treaba cu Dinamo e o treabă tristă (...). Acolo, ba că sunt afecționații (n.r. - suporterii), pe vremuri îi numeam chibiți, ba că sunt ăștia care hotărăsc, ba că sunt ceilalți care hotărăsc, ba că se vinde, ba că se cumpără... bă, dar școala de copii unde e? Dacă noi aveam nu multe, ci 50 de academii precum cea a lui Hagi, gândește-te dumneata...unde eram?”, a declarat Țiriac, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Ion Țiriac: „Sunt unul dintre cei doi români care nu se pricep la fotbal în țara asta”

Încă o dată o spun, eu sunt unul dintre cei doi români care nu se pricep la fotbal în țara asta. În rest, toată lumea se pricepe. 

Am spus întotdeauna: „Domn'le, la fotbal, un antrenor are o slujbă de 22 ori mai grea decât o are unul la tenis. Pe lângă treaba asta, el trebuie să aibă liniște în vestiar. Iar dacă antrenorul nu are timp, nu-și poate crea echipa. Foarte greu ca un antrenor să facă ceva dacă îl schimbi după trei luni, șase luni, un an...N-are cum să creeze o treabă.

- Ion Țiriac

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV De ce nu s-au concretizat discuțiile dintre Dinamo și Mohammad Murad: „Încă aștept niște răspunsuri. Nu am cerut nimic ieșit din comun, dar nu vreau procese!”

Dinamo - Oțelul nu se poate juca nici pe stadionul din Ștefan cel Mare! Unde sunt obligați să se mute „câinii”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
istet10
istet10  •  09 August 2022, 20:05
Postat de dobrin pe 09 August 2022, 01:28

Tot nimic, dar macar nu sunt dati de exemplu pozitiv :)))

Man, Mihaila, Morutan, Olaru, Bani ?

maradona79
maradona79  •  09 August 2022, 09:34

Bai, afectionatilor, vedeti ca eu sunt al doilea roman din tara asta care nu se pricepe la fotbal. Doar eu si cu Tiriac nu ne pricepem in tara asta! Va e clara treaba?! Diferenta dintre mine si el e: de vreo 40 ani si cateva miliarde, ca nu o scot pe Teodora cu un Lamborghini Urus la o cina romantica, ca nu ma mangaie pe burta mulatra Laurette, ca nu ma primeste Ciuca daca ii scriu, ca nu impusc mistreti. In rest, nu ma pricep la fotbal.

whiteredarad
whiteredarad  •  09 August 2022, 09:32

Inutila si prea multa ura dvoastra vizavi de Ion Tiriac. Nu Tiriac trebuia sa ii reabiliteze pe Gyr ,Vulcanescu,si ceilalti. Nu Tiriac trebuia sa isi puna " averea la bataie" pentru Dinamo su pentru altii. Pina una alta. Tiriac a construit o o locatie de cladiri pentru copiii abandonati, a facut un patinoar, a facut si alte multe chestii,....care se pare nu le stiti. Acum construieste o baza pentru Tenis, o Academie pentru sport. Ideea ca ..." nu a mancat salam cu soia"... transpira in postarea dvoastra. Ura fata de cei bogati se ved de departe. Asa ca nu pot decit sa va urez sa ramaneti cu ideile dvoastra...greu de schimbat. Din pacate sint multi cu aceste idei.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează