FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV // VIDEO Gloria dinamovistă trage un semnal de alarmă: „Aici s-a rupt filmul!”

Ionel Augustin și juniorii săi de la Dinamo
Ionel Augustin și juniorii săi de la Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 07 aprilie 2023 21:39 / Actualizat vineri, 07 aprilie 2023 21:41

Legenda „câinilor roșii”, Ionel Augustin (67 de ani) vine cu o explicație pentru scăderea nivelului de joc al noilor generații. Acesta consideră că terminarea școlii este un factor esențial pentru dezvoltarea tinerilor jucători atât pe teren, cât și în societate.

  • Craiova Maxima, povestea unei iubiri alb-albastre" poate fi CUMPĂRATĂ ONLINE ---> Comandă AICI!

Pe lângă acest fapt, Ionel Augustin explică pentru GSP.ro care sunt problemele de la centrul de copii și juniori al celor de la Dinamo, unde echipamentul a fost achitat de o asociație a suporterilor.

Victorie pentru conducerea lui Dinamo! Planul de reorganizare a fost aprobat
DINAMO
Victorie pentru conducerea lui Dinamo! Planul de reorganizare a fost aprobat

VIDEO. Ionel Augustin: „Tinerii nu mai apucă să facă școala”

- Mai vedeți vreun Ionel Augustin printre acești copii pe care îi pregătiți?
- Încă mai sunt talente, dar nu reușim să-i educăm la nivelul spiritului de performanță. Aici s-a rupt filmul. În perioada mea aveam pedagogi care ne pregăteau atât pentru viață, cât și pentru societate. Problema este că mulți dintre acești tineri nu mai apucă să facă școala. 

- Pe lângă școală, mai sunt și alte probleme?
- În mod cert competiția care este mult mai slabă. Degeaba mulți fac antrenamente ultra performante, dacă nu există un campionat bun în care să performezi.

- Mai există spiritul lui Dinamo la nivelul juniorilor?
- De când ne-am mutat din Ștefan cel Mare ne-am pierdut identitatea. De fapt, s-a pierdut de foarte mult timp pentru că nu mai sunt antrenori care să le transmită adevărata stare de spirit a acestui club.

- Ce probleme sunt la centru?
- Lipsa terenurilor este un factor. Condițiile de pregătire nu sunt cele mai bune. Să te duci la pregătire dintr-un loc în altul și să închiriezi, apoi să te trezești dat afară după o oră. 

- Unde evoluați cu juniorii?
- Pe terenul de la Granitul pregătim grupa Elite a clubului. Există și o lipsă de valoare pentru că mulți tineri talentați n-au găsit înțelegere și au plecat la alte cluburi. Chiar și așa, au apărut alți tineri buni, iar aici i-aș da exemplu pe frații Irimia, care au început să confirme.

Juniorii de la Dinamo au fost îmbrăcați de suporteri

Gloria dinamovistă trage un semnal de alarmă: „Aici s-a rupt filmul!”
Juniorii cărând cutiile cu noul echipament

Pe lângă problemele amintite de Ionel Augustin, copii au fost îmbrăcați și ajutați de suporteri echipei. În februarie, grupul Dinamo Socios a trimis cumpărat pentru centru de copii și juniori echipament și medicamente, iar la ultima acțiune juniorii au primit și un set de treninguri.

„Sperăm să mai facem alte acțiuni pentru acești copii de la Dinamo. Vrem să aducem aproape de asociație și alte personalități ale clubului ca să unificăm și celelalte fracțiuni ale întregului Dinamo”, a spus Andrei Gerea, membru Dinamo Socios pentru GSP.

Citește și alte știri:

Florin Talpan vine cu o replică dură pentru Orlando Nicoară: „Un exercițiu de slugărnicie! Un devotament demn de slugile care caută mila stăpânului. El e analfabet funcțional”

CFR Cluj reacționează tăios, după ce Nelu Varga a fost reclamat de arbitri: „N-ar trebui permiși pe stadion nici ca spectatori!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează