FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Ales de fani jucătorul sezonului regular, Iulian Roșu vrea să continue la Dinamo: „Ar fi cea mai mare bucurie pentru mine!”

Iulian Roșu
Iulian Roșu

Articol de - Publicat vineri, 31 martie 2023 00:08 / Actualizat vineri, 31 martie 2023 09:49

Iulian Roșu are contract cu Dinamo până la finalul sezonului, dar spune că s-a atașat de club și ar vrea să continue. El a fost ales de fani jucătorul sezonului regular.

Mijlocașul de 28 de ani, trecut pe FCSB și Rapid, îi asigură pe suporteri că echipa va face totul pentru a obține rezultatele dorite în play-off. 

Iulian Roșu: „Am mare încredere în acest grup”

„Eu mai am contract până în vară, încă nu am discutat despre asta cu cei din conducere. Vă dați seama, cea mai mare bucurie pentru mine ar fi să continui la acest club. Asta îmi doresc, dar nu e doar la latitudinea mea acest lucru. 

E important ce vom face ca echipă, până în vară. Am mare încredere în acest grup. Nu vreau să spun acum ce va fi pe viitor. 

Mă bucur de moment și tot ce pot să spun e că, pentru mine - nefiind dinamovist de mic, asta a fost realitatea, am fost mai mult în schimb de echipe - simt că în sfârșit fac parte dintr-un loc minunat. 

Nu spun cuvinte mari, spun doar ceea ce simt. E o liniște și asta cred că se vede și în jocul meu, sunt bucuros pe teren, încerc să fiu recunoscător pentru tot ce mi s-a oferit. 

Le mulțumesc suporterilor pentru susținerea pe care au avut-o față de noi, nu știu dacă am fi ajuns în poziția asta dacă ei nu ar fi susținut clubul. E o bucurie să simți suportul lor. 

Ca grup, vom face tot ce depinde de noi, o să ne dăm silința la fiecare meci în parte”, a spus Iulian Roșu la Playsport „Dinamo 7/9”. 

6goluri în 13 meciuri are Iulian Roșu la Dinamo

Dinamo primește 5.000 de bilete pentru meciul cu CSA Steaua » Cât va costa unul + Ironia PCH pentru rivală
CSA STEAUA - DINAMO
Dinamo primește 5.000 de bilete pentru meciul cu CSA Steaua » Cât va costa unul + Ironia PCH pentru rivală
Când se joacă derby-ul dintre CSA Steaua și Dinamo » Programat în aceeași zi cu șocul de titlu de pe Arena Națională
CSA Steaua - Dinamo
Când se joacă derby-ul dintre CSA Steaua și Dinamo » Programat în aceeași zi cu șocul de titlu de pe Arena Națională

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
istet10
istet10  •  31 Martie 2023, 20:43

Candva promitea acest jucator. Azi nu il vrea careva cu minime pretentii. Firesc in aceasta situatie sa spuna ca doreste sa ramana!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează