FOTBAL  »  LIGA 2  »  FARUL

VIDEO Farul, protest vehement: fotbaliștii nu s-au mișcat timp de 5 minute în meciul cu Ripensia!

Farul - Ripensia // FOTO: Captură TV Telekom Sport
Farul - Ripensia // FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 mai 2019 13:56

Farul și Ripensia au terminat la egalitate, 1-1, într-un meci din etapa a 38-a, ultima a sezonului din Liga 2.

Meciul a început cu un protest al jucătorilor de la Farul. După fluierul de start, constanțenii au stat nemișcați timp de 5 minute și au refuzat să joace, potrivit TV Telekom Sport.

Astfel, jucătorii lui Petre Grigoraș au tras un semnal de alarmă către autoritățile locale, care refuză să se implice la echipă. Jucătorii Ripensiei au susținut protestul adversarilor și doar au pasat mingea timp de 15 minute.

 

 

 

Farul, echipa patronată de Ciprian Marica, a terminat sezonul pe locul 12, cu 47 de puncte.

Ciprian Marica, semnal de alarmă.

Joi, Ciprian Marica a scris pe facebook un mesaj către primarul Constanței, Decebal Făgădău, și Consiliului Local, în care a cerut implicare financiară din partea autorităților. (Detalii AICI)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
917112341694813
Costin Tudor  •  01 Iunie 2019, 08:50

Singurul care s-a implicat cu adevărat la Farul a fost Bosanceanu dar a fost tratat în fel și chip și de suporteri și de autorități. Farul va putea juca în liga a 3-a . Noroc cu Hagi care ține numele Constanței în prima liga

Vezi toate comentariile (1)
Comentează