FOTBAL  »  LIGA 2  »  FARUL

Strigăt de disperare al lui Ciprian Marica! Cere public oficialităților să se implice financiar la Farul

Articol de GSP - Publicat joi, 30 mai 2019 21:23

Ciprian Marica trage un semnal de alarmă și cere public primarului Constanței, Decebal Făgădău, și Consiliului Local să se implice financiar la Farul Constanța în sezonul următor, când obiectivul echipei ar trebui să fie promovarea în Liga 1.

Fostul internațional român a preluat-o pe Farul în iarnă, din postura de patron, și a reușit, alături de staff-ul său, să salveze clubul de la retrogradare, însă recunoaște că nu are puterea financiară de a duce mai departe acest club.

„A trecut aproape un an de zile de când am preluat FC Farul. Am venit la club într-o perioadă extrem de grea, când echipa practic nu mai putea să reziste în competiție. Am preluat clubul după multe discuții cu autoritățile locale, impresionat de entuziasmul cu care oamenii păreau dispuși să readucă strălucirea acestui simbol atât de iubit.

De ce m-aș fi bagat într-un asemenea proiect dacă nu mi se promitea ferm că vom fi susținuți să facem performanță? Doar ca să lupt pentru supraviețuire? Această echipă a reînviat din iubirea fanilor, eu am încercat să duc mai departe ambițiile lor.

A trecut un an, perioadă în care nu s-a concretizat nimic din ceea ce mi s-a promis și am fost nevoit să duc de unul singur un proiect atât de important pentru comunitate și pentru orașul Constanța. Am încredere în oameni, poate că acesta este unul dintre defectele mele, poate unii cred ca am fost naiv.

Continui să cred și acum, în al doisprezecelea ceas, că Primarul Constanței și Consiliul Local Municipal vor veni alături de clubul-fanion al fotbalului constănțean. Am avut o discuție cu primarul și mi-a promis că săptămâna viitoare vom susține împreună o conferință în care își va arăta susținerea și interesul pe care le acordă comunității, sportului, tuturor celor care iubesc Farul și fotbalul constănțean.

Am dovedit ca dacă suntem sprijiniți, putem realiza lucruri importante. Cu toate greutătile întâmpinate, ne-am îndeplinit obiectivele, am reușit să menținem echipa în Liga a 2-a și să obținem licența pentru sezonul viitor, să formăm o familie împreună cu jucătorii, staff-ul tehnic și administrativ și, mai ales, suporterii constănțeni.

Va mulțumesc tuturor, m-ați făcut mândru! Am construit aici o structură bazată pe profesionalism, respect și iubire pentru culorile alb-albastre. Constanța, un oraș atât de mare, trebuie sa aibă un «Farul» pe măsură, constănțenii merită să se mândrească și ei cu o asemenea tradiție și performanță la cel mai înalt nivel”, este mesajul lui Ciprian Marica de pe Facebook.

  • Farul Constanța este pe locul 12 în Liga 2, cu o singură etapă înainte de final. „Rechinii” joacă în ultima etapă pe teren propriu cu Ripensia, vineri, de la ora 11:00.

VEZI ȘI:

Veste mare pentru FC Argeș! Echipa va avea drept de promovare în sezonul următor + Bugetul URIAȘ anunțat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
847153178690789
Ticu Troya  •  02 Iunie 2019, 08:16
Postat de godot pe 31 Mai 2019, 10:11

Pe de o parte, nu se pot da bani de către autorități in mod retroactiv, in afară cadrului legal. Pe de alta parte, Marica si-a închipuit ca vine cu 4-500 mii euro si primeste 2-3milioane. Sa aplice acum tot know-how-ul pe care il predica atât de înduioșător la televizor. In caz contrar, nu vad vreo diferență de fond intre el si alte nulități ticaloase, care au îngropat fotbalul.

Corect spus !

alexbibirica1
alexbibirica1  •  31 Mai 2019, 23:48

fagadau este un mare mincinos ... stie toata constanta acest lucru. de 3 ani tot reabiliteaza un pod , "podul de la butelii". plus cate si mai cate promisiuni nerespectate s-au tot adunat in anii de cand i-a luat locul lui radu mazare. primaria baga bani in sacul fara fund al celor de la hc dobrogea sud,sparing partener-ul celor de la dinamo bucuresti.

sportu
sportu  •  31 Mai 2019, 10:20

De ce ai preluat clubul daca stiai ca nu esti in stare sa tii ? De la Marica aveam un gram de speranta ca este altfel ca invatat ceva din strainatate, e la fel ca ceilalti (Pinalti, Sechelariu, Puiu de la Onesti, Niculae, Ambrosie, Rotar) se lauda rupe norii si pe urma incepe cu vaicareala si cerseala la stat.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează