FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC ARGEŞ

Jucătorii lui FC Argeş refuză să meargă la antrenamente pentru că nu au fost plătiţi

Articol de GSP - Publicat joi, 22 octombrie 2009 00:00

Fotbaliştii echipei din liga secundă, FC Ageş, refuză să se prezinte la antrenamente pentru că nu şi-au primit drepturile salariale de mai bine de 3 luni.

"Nu este o situaţie fericită la echipă, pentru că nu ne-am antrenat deloc în această săptămână din cauză că nu au fost plătite salariile restante. Este vorba de două salarii plus primele din returul sezonului trecut", a declarat antrenorul Ionuţ Badea, care speră însă ca jucătorii să revină la pregătire pentru că sâmbătă trebuie să joace în campionat cu Dacia Mioveni.

În afară de jucători, nici antrenorii primei echipe împreună cu alţi 10 tehnicieni de la Centrul de copii şi juniori nu şi-au primit salariile pe lunile august şi septembrie.

Situaţia financiară de la formaţia din Trivale a început să se deterioreze după ce finanţatorul Cornel Penescu a fost arestat în dosarul de corupţie din arbitrajul românesc. De formaţie s-au ocupat fiul şi fratele acestuia, Andrei  şi Ioan Penescu, dar cei doi nu au reuşit să gestioneze situaţia.

Cornel Penescu este cercetat în prezent în 4 dosare penale, în toate fiind acuzat de corupţie. Penescu a fost trimis în judecată de DNA Piteşti la data de 25 iunie, împreună cu fostul şef al CCA, Gheorghe Constantin, directorul de relaţii internaţionale din cadrul FRF, Florin Prunea, dar şi cu alţi 11 inculpaţi printre care 5 arbitri.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
 •  26 Octombrie 2009, 21:19

Hai Argesul! Trebuie sa jucati pentru noi,suporterii,pentru voi ca jucatori,am incredere ca situatia se va rezolva.Trebuie sa se implice si primaria iar daca Penescu are probleme sa vanda daca nu-si poate permite sa tina echipa !

 •  25 Octombrie 2009, 10:44

pacat de echipa,pacat de jucatori,pacat de oras...se rasuceste dobrin in groapa cand vede!

 •  24 Octombrie 2009, 09:55

eu ii inteleg si pe jucatori...dar vreau sa se prezinte la meci. Nu pentru penescu....ci pentru club si pentru simplu fapt, ca sunt profesionisti forza viola hai FC Arges

Vezi toate comentariile (6)
Comentează