FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Haz de necaz » Marius Lăcătuș, atac la conducerea Stelei: „Nu-mi plac meciurile amicale”

Marius Lăcătuș
Marius Lăcătuș

Articol de - Publicat sambata, 10 februarie 2024 07:19 / Actualizat sambata, 10 februarie 2024 08:54

Marius Lăcătuș (59 de ani), legenda Stelei, a ajuns la capătul răbdării și nu mai merge la meciurile echipei din liga a doua până când nu va avea drept de promovare în Superliga.

CSA Steaua este blocată în liga a doua din cauza formei de organizare, iar „militarii” nu vor putea promova nici în acest sezon, indiferent de poziția pe care vor termina.

Prima reacție a lui Chipciu, după declarația-șoc dată de Nistor
CSU Craiova - U Cluj 2-2
Prima reacție a lui Chipciu, după declarația-șoc dată de Nistor

Marius Lăcătuș deplânge situația de la Steaua: „Toate meciurile sunt amicale, din păcate”

Marius Lăcătuș este de părere că cei care conduc destinele Stelei nu sunt interesați de soarta acestei echipe, care se pregătește să rămână cel puțin încă un sezon în liga a doua.

Anul trecut, Steaua a promovat în Superliga din punct de vedere sportiv pentru că a terminat pe locul 2, dar forma de organizare a împiedicat acest lucru.

„Pe mine mă interesează, în primul rând, ce se întâmplă teren. Apoi, ce se întâmplă prin birouri, este greu de aflat. Pentru că, din păcate, comunicarea nu e punctul forte al celor de acolo. Sau a celor din Minister, care ar putea decide soarta acestei echipe.

Mi-e dor să merg la meciuri, dar nu-mi plac meciurile amicale. Și toate sunt amicale, din păcate”, a spus Lăcătuș, la emisiunea Fotbal Club, de la Digisport.

CSA Steaua, trupa antrenată de Daniel Oprița (42 de ani) este pe locul 7 în liga a doua, cu 22 de puncte după 15 etape, la un punct distanță de locul 6, ultimul care duce în play-off, ocupat de ACS Viitorul Târgu Jiu.

„Militarii” joacă primul meci oficial din 2024 pe 24 februarie, în deplasare cu CSM Reșița

CSC Șelimbăr este lider în liga a doua, cu 32 de puncte, urmată de Corvinul Hunedoara, cu 31. Ambele formații nu au drept de promovare în acest sezon pentru că nu sunt cluburi de drept privat.

Marius Lăcătuș, legenda Stelei trecută și pe la clubul lui Becali

Lăcătuş este, de departe, fotbalistul cel mai reprezentativ din istoria roş-albaştrilor. A jucat timp de 13 sezoane pentru trupa din Ghencea, 1983-1989 şi 1993-2000, iar palmaresul său este unul greu de egalat: 10 titluri de campion din 23 cucerite în 64 de ani de "militari", 7 Cupe al României din cele 20 pe care le au în palmares steliştii.

În plus, Lăcătuş are cele mai multe meciuri disputate în cupele europene pentru roş-albaştri, 72, înscriind de 17 ori. A cucerit Cupa Campionilor cu Steaua, în 1986, în finala cu Barcelona, atunci când a şi transformat unul dintre penalty-uri. În 1987, a cucerit şi Supercupa Europei în faţa lui Dinamo Kiev.

În perioada octombrie 2005 - mai 2006, Marius Lăcătuș a fost președinte de onoare la formația patronată de Gigi Becali. Lăcătuș a fost și antrenor la echipa care purta în acel moment numele Steaua în 3 perioade, 2007-2008, 2009 și 2010-2011.

VIDEO. Match Preview CFR Cluj - Rapid

Citește și alte știri:

Mihai Stoica a dezvăluit cum și-a ales Compagno noua echipă: „Și-a făcut viața!”
FCSB
Mihai Stoica a dezvăluit cum și-a ales Compagno noua echipă: „Și-a făcut viața!”
Valentin Gheorghe le-a pus gând rău celor de la FCSB: „Am trăit clipe minunate acolo, dar vreau să le marchez un gol”
CSU CRAIOVA - U CLUJ 2-2
Valentin Gheorghe le-a pus gând rău celor de la FCSB: „Am trăit clipe minunate acolo, dar vreau să le marchez un gol”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ceglumabuna
ceglumabuna  •  11 Februarie 2024, 13:46

NATO are o țintă ca fiecare țară membră să cheltuiască cel puțin 2% din produsul intern brut pentru apărare, însă multe dintre cele 31 de state membre nu ating acest obiectiv. Nu există însă nicio obligație pentru a-l îndeplini. Citeşte întreaga ştire: Donald Trump spune că „ar încuraja Rusia să facă ce naiba vrea” oricărei țări NATO care nu-și atinge ținta de cheltuieli. „Nu plătiți, nu vă apărăm” Ne apara csa... armata are 2 biciclete si o barca .. dar platim lovitul basicii... asteptam doctorii sa isi faca si ei echipa ...

FCSBF
FCSBF  •  10 Februarie 2024, 14:06

WOW acum si-a dat seama ca CSA joaca numai amicale cam tarziu dar e bine decat niciodata !! Legendele isi iea mana de pe echipa incet incet si asa zisi supoteri osa renute si iei cat de curand !!

freddy
freddy  •  10 Februarie 2024, 09:37

Hmmm..."cei care nu au tradat" încep sa înțeleagă ca sunt doar niște pioni intr-un joc unde nici nu au habar cine e regele. Frumos! Sa găsească un "talpan" care sa dea în judecata armata.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează