FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA

Lăcătuș intră în disputa cu LPF: "Nu e problema lor ce facem noi" » Ce spune de șansele ca Steaua să joace în Liga 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 martie 2017 18:28

Marius Lăcătuș, directorul tehnic al celor de la CSA, i-a răspuns oficialului LPF Marius Mitran, care a declarat că echipa Armatei nu va avea drept de participare în Liga 1.

"Eu am vorbit cu oameni din cadrul Ministerului și știu că palmaresul este la club, cel până în 2002. Ce spune domnul Mitran mă interesează mai puțin.

Nu cred că e problema Ligii palmaresul unei echipe. Cred că sunt alte probleme mai importante de care trebuie să se ocupe Liga. Și normal că LPF își apără un membru.

Nu cred că e cazul unui proces separat și pentru palmares. În acel proces cu marca sunt convins că e inclus și palmaresul.

Eu tind să-l cred pe Ionuț Lupescu, nu pe Marius Mitran. Lupescu lucrează la UEFA. Și juristul FRF a spus că am avea dreptul să jucăm în Liga 1.

Și Partizan Belgrad aparține de un Minister și joacă în prima ligă și în cupele europene",  a fost reacția lui Marius Lăcătuș, la TV Dolce Sport.

Citește și: Directorul de comunicare al Ligii Profesioniste de Fotbal, Marius Mitran, a anunțat azi că Steaua Armatei nu va putea promova niciodată în Liga 1.

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează