FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - OȚELUL GALAȚI 3-0

VIDEO Ghezali, după „dubla” reușită în poarta Oțelului: „Ne place să jucăm și să luptăm împreună” + Ce spune despre derby-ul cu Steaua din Ghencea

Lamine Ghezali (23 de ani), extrema franceză a celor de la Dinamo, a comentat victoria obținută de bucureșteni în fața Oțelului Galați, scor 3-0, în runda a treia din play-off-ul Ligii 2. +18   FOTO
Lamine Ghezali (23 de ani), extrema franceză a celor de la Dinamo, a comentat victoria obținută de bucureșteni în fața Oțelului Galați, scor 3-0, în runda a treia din play-off-ul Ligii 2.

Articol de , - Publicat vineri, 07 aprilie 2023 22:44 / Actualizat vineri, 07 aprilie 2023 23:20

Lamine Ghezali (23 de ani), extrema franceză a celor de la Dinamo, a comentat victoria obținută de bucureșteni în fața Oțelului Galați, scor 3-0, în runda a treia din play-off-ul Ligii 2. 

  • „Craiova Maxima, povestea unei iubiri alb-albastre" poate fi CUMPĂRATĂ ONLINE ---> Comandă AICI!

Autorul unei „duble”, Lamine Ghezzali a spus că se așteaptă ca Dinamo să continue pe un trend pozitiv și să obțină promovarea directă în Superliga. 

Imagini fabuloase după victoria cu Oțelul » Ce făcea Burcă în timp ce elevii lui sărbătoreau cu galeria
Dinamo - Oțelul 3-0
Imagini fabuloase după victoria cu Oțelul » Ce făcea Burcă în timp ce elevii lui sărbătoreau cu galeria

VIDEO. Lamine Ghezali, după Dinamo - Oțelul Galați

„Știam că cei de la Oțelul joacă destul de avansați și știam că sunt multe spații în spatele liniei lor de apărare. Când reușim să ne facem jocul, ne impunem, pentru că suntem o familie, suntem o echipă foarte bună. Ne place să jucăm și să luptăm împreună.

Cred că nu contează dacă jucăm aici sau în deplasare, pentru că e cam același lucru. Să vezi stadionul plin este extraordinar. O luăm meci cu meci, vom munci în continuare și sper să vom promova direct”, a declarat Lamine Ghezali, la finalul partidei. 

Chestionat în legătură cu următorul meci al alb-roșilor, derby-ul din Ghencea cu Steaua București, Lamine Ghezzali a replicat: „Am jucat derby-uri în Franța, știu ce înseamnă unul. Vom face tot ce putem ca să câștigăm acest meci”. 

VIDEO. Cristi Munteanu, dezamăgit după înfrângerea cu Dinamo: „Un duș rece”

Citește și: 

Gloria dinamovistă trage un semnal de alarmă: „Aici s-a rupt filmul!”

Amzăr, ratarea sezonului în Dinamo - Oțelul » Toată lumea și-a pus mâinile în cap

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mirstelistu
mirstelistu  •  08 Aprilie 2023, 08:14

Nu mai tot intrebati aiurea de meciul ala cu csa ca nu este nici un derby, este doar un meci cu o echipa a armatei, un meci cu o echipa amatoare ca oricun joaca dejeaba pe bani multi platiti de la bugetul statului, la razboi cu aia platiti cu 5000 de euroi nu la fotbal iar costel talpa comandant de osti la Bahmut ca doar nu cred ca l-a angajat armata sa jpace fotbal. Va dati seama daca ar veni peste noi ce comandanti am avea....colonei de paie gen talpan, generali gen nastase si colonei sub acoperire gen turcescu, ne-am cam fript la poala cu astia.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează