FOTBAL  »  LIGA 2  »  ETAPA #4

LIGA 2 // FOTO Rapid o învinge pe ASU Poli după autogolul lui Scutaru » Toate rezultatele zilei

Rapid - ASU Poli // foto: Raed Krishan +21   FOTO
Rapid - ASU Poli // foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 august 2019 20:00

REZULTATE LIGA 2, ETAPA 4. Rapid București a învins-o pe ASU Poli, scor 1-0, în derby-ul etapei a 4-a din liga secundă. Autogolul lui  Cristi Scutaru din minutul 82 a decis o partidă activă, animată de cei peste 5.000 de fani prezenți în Regie. Tot azi, Turris Turnu Măgurele a învins cu 3-0 la Chiajna și continuă startul ideal de sezon.

Criticați de Daniel Pancu după înfrângerea de la Turnu Măgurele, 1-3, jucătorii Rapidului nu aveau decât varianta victoriei azi în fața unei echipe care nu-și propune promovarea, așa cum își doresc giuleștenii.  
 

Rapidul a arătat o față total schimbată față de etapa trecută și și-a dominat net adversara. Ghinionul a făcut ca Hlistei să nu deschidă scorul în minutul 40, când atacantul giuleștenilor a lovit bara transversală. 

Ocaziile au continuat și în repriza secundă. Facundo Mallo, fundașul uruguayan adus de la Dinamo, a marcat după pauză, dar golul a fost anulat corect pentru ofsaid. 

Până la urmă, Rapidul a reușit golul victoriei în minutul 82, când Cristi Scutaru a deviat o minge în proprie poartă, după o bâlbâială generală a fundașilor bănățeni. Echipa lui Daniel Pancu acumulează 7 puncte și urcă temporar pe locul 6, în timp ce ASU Poli e pe 17 după 3 etape, cu doar 3 puncte.  
 

A amuțit asistența!

Derby-ul ligii secunde a adus o fază care a amuțit asistența. Rapidistul Rareș Lazăr l-a faultat dur pe Cătălin Jurj, în minutul 75 al partidei din Regie. Detalii, AICI

Galeriile au făcut spectacol

Pătimașii suporteri ai celor două echipe de tradiție au avut de așteptat ani buni pentru a se revedea din nou într-un meci oficial. Momentul reîntâlnirii, petrecut azi, în „Regie, a fost unul spectaculos. Ultrașii Rapidului, înfrățiți de zeci de ani cu cei ai timișorenilor, au cinstit cum se cuvine meciul de azi, la care asistă aproximativ 5.000 de spectatori. În peluza vișinie, atât de neîncăpătoare azi, a fost afișată o scenografie impresionantă la startul partideiDetalii, AICI

FINAL » Rapid - ASU Poli 1-0

  • A marcat: Scutaru a.g. '82

Echipele de start: 

Rapid: Tătaru - Voicu, B. Manole, F. Mallo, C. Oanea - Djuric, R. Lazăr, Pănoiu - Labeau, Roskopf, Hlistei 
Rezerve: Drăghia, Babaua, Jorza, A. Dulca, Goge, A. Niță, Dodoi 
Antrenor: Daniel Pancu

ASU Poli: Murariu - Jurj, Mera, Scutaru, Cherecheș  - Coadă, B. Vasile - Trip, Ignea, Schieb - Axente 
Rezerve: M. Contra, Vidrășan, Ungureanu, Pițigoi, Dros, A. Manea 
Antrenor: Cosmin Petruescu

+17 FOTO

  • foto: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor)

Turris merge ceas, UTA s-a încurcat

Turris Turnu Măgurele, formația lui Erik Linkar, a depășit toate așteptările în acest start de sezon. A învins la scor două dintre favoritele la promovare, Rapid și Chiajna, și se instalează pe prima treaptă a clasamentului. Singura formație care o mai poate egala în această rundă este SCM Buzău, formația antrenată de Ilie Stan.  

UTA, a treia formația cu maxim de puncte după trei etape, a căzut inexplicabi pe final cu Ripensia Timișoara. Arădenii au condus 1-0, dar au primit două goluri în ultimele cinci minute de joc. 

LIGA 2 // TOATE REZULTATELE DE AZI, MARCATORI ȘI CLASAMENT: 

FINAL » Chiajna - Turris Turnu Măgurele 0-3

  • Au marcat: S. Pană '6, C. Ciobanu '73,'  Turkovic '83

FINAL » FC Daco-Getica - CSM Reșița 1-0

  • A marcat: G. Răducan '8

FINAL » Miercurea Ciuc - Dunărea Călărași 1-1

  • Au marcat: S. Vereș '28 / C. Radu '25

FINAL » Pandurii - ACS Viitorul Târgu Jiu 0-0

FINAL » Ripensia Timișoara - UTA Arad 2-1

  • Au marcat: Voinea '88 '90+2 / Ursu '45+2

FINAL » Sportul Snagov - Metaloglobus 0-3

  • Au marcat: O. Herea '18 '81, Ghenovici '79

Vezi și:

Petrolul l-a ofertat pe Hamza Younes » Flavius Stoican: „Căutăm soluţii pentru a-l aduce la echipă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
samertx
samertx  •  24 August 2019, 20:57
Postat de magura pe 24 August 2019, 16:51

Buzau si Resita nu au drept de promovare! Turis va aluneca usor in clasament, o data cu prima infrangere! Am vazut multi "zmei" care au picat de sus precum Mig-urile... Tot RAPID e favorita, alaturi de UTA!

Rapid trebuie să se întărească serios dacă promovează, să- și facă echipă nouă. Ăștia de acum -am văzut meciul- dau totul din ei, mai mult nu pot. Trebuie bani mulți, cine este investitor la Rapid?

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  24 August 2019, 20:32
Postat de alin_andrei pe 24 August 2019, 18:49

din pacate, la cum joaca Rapidul, nu are nicio sansa momentan la L1,si nici nu merita in acest moment!!! Se cam pare ca nici Petrolul si U Cluj nu sunt pe un trend ascendent! Mai degraba vedem la anu Dinamo in B decat Rapid in A . Poate din sezonul 2020/2021 se trece la sistemul de 18 echipe in L1 si avem sansa sa vedem toate brandurile unde le e locul

Bai demagogule ! Chiar DACA dinamo are un inceput catastrofal in Liga 1 nu are ce ceuta dinamo in Liga a doua . E diferenta uriasa .

alskar
alskar  •  24 August 2019, 18:58

o primă repriză care reflectă liga și locurile din clasament

Vezi toate comentariile (17)
Comentează