FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA 2

LIGA 2. 10 informații din eșalonul secund: ce se întâmplă la Rapid, UTA, Petrolul, FC U Craiova sau FC Argeș

Articol de - Publicat marti, 02 iunie 2020 11:33

Eşalonul secund se va relua pe 4 iulie, cu un play-off la care vor participa doar primele 6 clasate. Celelalte echipe sunt într-o vacanță prelungită

În Liga a 2-a, lucrurile sunt mai simple decât în prima divizie. Promovarea se va decide în urma unui play-off, la care vor participa doar primele 6 formații, după înjumătățirea punctelor. Se va juca în manșă unică, începând din 4 iulie.

Celelalte divizionare secunde sunt fără activitate până la toamnă, dar mișcări de trupe se întâmplă cam peste tot. 

Iată 10 informații de la 10 echipe din "B"

UTA ARAD. Burleanu îi îndeamnă pe arădeni să meargă la TAS, dacă sunt nemulțumiți că s-a decis înjumătățirea punctelor în plin campionat: "În cazul în care vom pierde procesul, vom aplica decizia, n-avem ce face. Dar până atunci mergem pe ce s-a decis. Singurul scenariu care ar fi putut să le convină arădenilor ar fi fost o promovare directă".

MIOVENI. Atacantul Andrei Herghelegiu nici nu se gândește să nu promoveze: "Ne vedem în Liga 1! Muncim din greu, facem sacrificii. Avem cinci finale, pe care suntem obligați să le câștigăm".

TURRIS. Antrenorul Erik Lincar face scandal: "Nu suntem Arsenal, să punem fiecare jucător să se antreneze pe un teren. În oraș, în magazine, sunt foarte mulți oameni la un loc, iar noi nu putem să facem antrenamente cum trebuie".

FC ARGEȘ. Mijlocașul Andrei Prepeliță se gândește să-și încheie cariera în Trivale: "La Pitești mă simt foarte bine! Sunt acasă, alături de familie și chiar mă gândesc să mă retrag de la FC Argeș. Dar numai din Liga 1".

PETROLUL. Tehnicianul Costel Enache are planuri mari la Ploiești: "Vreau promovarea, nici nu mă gândesc la altceva. Acum ne rămâne doar să ne adaptăm, să încercăm să fim responsabili și să menținem lucrurile sub control".

RAPID. Președintele Daniel Pancu are emoții: "Rapid nu va avea șansa să fie susținută de suporteri. Se va simți acest lucru. Dacă nu vom promova nu e niciun capăt de țară, în opinia mea. Mergem înainte".

CHIAJNA. Plecat cu scandal de la FCSB, preparatorul fizic Marian Lupu revine în fotbal, alături de Florin Bratu. "Sunt bucuros că a acceptat, sper să facem treabă bună", a spus "principalul" Concordiei.

CSM REȘIȚA. Antrenorul Dorinel Munteanu a rezistat doar 7 meciuri pe banca reșițenilor. Contractul care expira în vară i-a fost reziliat de acum, iar pe bancă este așteptat, din sezonul viitor, Alexandru Pelici (ultima oară la Ripensia).

FARUL. Constănțenilor li se cere insolvența, însă managerul Tiberiu Curt nu se teme: "Situația noastră financiară este de departe cea mai bună din ultimii 12 ani! Nu o să fie nicio insolvență și niciun faliment!".

U CRAIOVA 1948. Oficialii nou-promovatei nu renunță la ideea de a evolua pe "Ion Oblemenco". Au făcut ieri o nouă adresă către Primăria din Bănie în care solicită ca meciurile din L2 să le joace pe arena inaugurată în noiembrie 2017. "Plătim avansul pentru întreg turul de campionat!", au susținut oamenii lui Mititelu. Până la vești noi în acest aspect, antrenorul Eugen Trică a decis să renunțe la doi jucători din lotul de promovare, vârful Claudiu Dragu și fundașul Constantin Grecu. 

REPORTAJ. Fotbalul între chibiții și șahiștii din Cișmigiu: „Dinamo e echipă de hoți, să se ducă-n B”

CITEȘTE ȘI

Adrian Mititelu e ferm în privința stadionului „Ion Oblemenco”: „100% vom juca acolo!”

RAPID. Marius Șumudică nu e de acord cu decizia lui Daniel Pancu: „O eroare. Pancule, nu poți să fii azi antrenor și mâine bucătar!”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează