FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

RAPID. Marius Șumudică nu e de acord cu decizia lui Daniel Pancu: „O eroare. Pancule, nu poți să fii azi antrenor și mâine bucătar!”

Marius Șumudică și Daniel Pancu au o relație apropiată
Marius Șumudică și Daniel Pancu au o relație apropiată

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 mai 2020 21:50

Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul lui Gaziantep, a comentat decizia lui Daniel Pancu (42) de a accepta să fie noul președinte al Rapidului, după ce în luna martie a fost îndepărtat din poziția de antrenor.

  • Înlocuit cu Dan Alexa pe banca „vișiniilor” la începutul lui martie, Pancu a rămas în continuare sub contract cu Rapid. Victor Angelescu a reușit să-l convingă să preia funcția de președinte. Discuțiile s-ar fi întins pe mai bine de o săptămână, Pancu ezitând să accepte oferta conducerii. Decisive ar fi fost mesajele primite de la fanii Rapidului.

Este decizia lui, dar este una eronată, zic eu. Am și vorbit cu el, e prietenul meu, mi-a fost jucător, coechipier, îl iubesc! Pancu este un jucător alături de care am crescut, am împărțit bune și rele. Mâncam la aceeași masă. 

Eu am avut un vis în viață, să iau campionatul ca jucător și ca antrenor cu Rapid. L-am luat ca jucător și sper să reușesc și ca antrenor. Pentru mine era mai ușor ca Pancu să nu-mi fie adversar, să urmeze o carieră administrativă. 

I-am spus așa «Pancule, e cu totul altceva rolul ăsta. Nu poți să fii azi antrenor, mâine președinte sau bucătar! Am încredere în tine și-ți dau cel mai bun sfat, deși o să ne batem la un moment dat pe același loc, cel de antrenor al Rapidului». Încă o dată îi spun: Pancu, drumul tău e în antrenorat!”, a declarat Șumudică, la TV Telekom Sport.

Colapsul Rapidului din 2020 i-a fost fatal lui Daniel Pancu

Fostul jucător al giuleștenilor a fost demis din cauza rezultatelor slabe înregistrate de Rapid în ultima perioadă, care au făcut ca echipa să se îndepărteze de locurile fruntașe din Liga 2. Rapid nu a câștigat niciun meci din cele trei disputate după reluarea campionatului din acest an.

Două egaluri fără gol marcat (0-0 contra Poli Timișoara și Turris) și o înfrângere (0-1 împotriva CSM Reșița) sunt rezultatele care au convins conducerea Rapidului să renunțe la serviciile sale. Pancu, care s-a aflat la prima experiență ca antrenor principal, a preluat-o pe Rapid în octombrie 2018, reușind să promoveze în Liga 2.

VIDEO Daniel Pancu: „Regret că nu am exclus un jucător din lot”

Citește mai multe știri despre Rapid:

Rapid în ofsaid: jucătorii și staff-ul au încălcat protocoul MTS! Imaginea de la antrenamentul giuleștenilor

Rapid, atacată frontal de o contracandidată la promovare: „Își bat joc de noi! Luăm în calcul să ne retragem din competiție!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
rapidist57
rapidist57  •  31 Mai 2020, 07:58
Postat de p.rares pe 31 Mai 2020, 04:41

Pancu nu a fost bun antrenor si nu o sa fie bun nici ca presedinte la cata scoala are.Ar trebui sa-si deschida o carciuma… Rapid este un club mare si are nevoie de oameni capabili ,pentru a-l propulsa in echipele de top.

Poate ai dreptate DAR sigur CIOBANUL poate fi orice. Ce spui sa-l punem si la Rapid?

p.rares
p.rares  •  31 Mai 2020, 04:41

Pancu nu a fost bun antrenor si nu o sa fie bun nici ca presedinte la cata scoala are.Ar trebui sa-si deschida o carciuma… Rapid este un club mare si are nevoie de oameni capabili ,pentru a-l propulsa in echipele de top.

107991897552266
Piramidon Quijote  •  31 Mai 2020, 00:13

Eu nu sunt dr acord cu Șumi. Uite că Gigi poate fi patron , apoi 5 minute antrenor , apoi iar patron . Nu a doua zi ! Ce, Pancu e mai prost ? Doar n-a avut 4 pe linie în liceu ca STĂPÂNUL ! Și din papornițele cu care o fi trecut clasa n-a scurs atâta zer ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează