FOTBAL  »  LIGA 2  »  MIOVENI - CRAIOVA

VIDEO + FOTO Ratare cât o posibilă promovare în Mioveni - Craiova! A tras peste poartă dintr-un metru

Andrea Compagno (24 de ani), atacantul italian al celor de la FC U Craiova 1948, a ratat o șansă rarisimă în minutul 11 al deplasării de la Mioveni, la scorul de 0-0. FOTO: Captură @TV Telekom Sport
Andrea Compagno (24 de ani), atacantul italian al celor de la FC U Craiova 1948, a ratat o șansă rarisimă în minutul 11 al deplasării de la Mioveni, la scorul de 0-0. FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 01 aprilie 2021 20:27 / Actualizat joi, 01 aprilie 2021 20:28

Andrea Compagno (24 de ani), atacantul italian al celor de la FC U Craiova 1948, a ratat o șansă rarisimă în minutul 11 al deplasării de la Mioveni, la scorul de 0-0.

CS Mioveni și FC U Craiova 1948 au deschis play-off-ul din Liga 1. Prudența a caracterizat prima repriză, dar oltenii au reușit totuși să își creeze o oportunitate mare de gol. În minutul 11, la un corner executat din partea dreaptă a atacului, italianul Andrea Compagno a scăpat din marcaj și s-a trezit singur, la un metru în fața porții. Vârful Craiovei a reluat printr-un procedeu neobișnuit, înghesuit, și a trimis peste poartă. 

Cine e Andre Compagno, atacantul italian al Craiovei

Italianul Andrea Compagno este un vârf de 1.95m care vara trecută a dat probe fără succes și la Petrolul Ploiești, în perioada în care „găzarii” erau antrenați de Flavius Stoican. Acesta a fost legitimat ultima oară la Tre Fiori, în San Marino, și a semnat cu oltenii în vară. 

Ratare cât o posibilă promovare în Mioveni - Craiova! A tras peste poartă dintr-un metru
Andrea Compagno

4 goluria marcat Compagno pentru Craiova, două în Liga 2 și două în Cupa României

VIDEO Ovidiu Stângă regretă venirea la Craiova: „Cea mai proastă perioadă a mea de când sunt în fotbal”

Clasament play-off Liga 2: 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Adrian Falub, prezentat oficial la un club de Liga 2! Ce obiectiv și-a asumat

EXCLUSIV VIDEO Ovidiu Stîngă, interviu fără ocolișuri după „divorțul” de FC U Craiova: „Am venit să joc fotbal, nu să stau pe jos!” + „Cea mai proastă perioadă, regret puțin că am preluat echipa”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
2219536991605131
Marian Poenaru  •  02 Aprilie 2021, 13:11

Aveţi exclusivitate doar pentru denumirea "UNIVERSITATEA CRAIOVA" "UNIVERSITATEA" este o altă denumire. Oricum, mă îndoiesc că pricepi ce încerc să-ţi spun.

dansy
dansy  •  02 Aprilie 2021, 12:17

Nu inteleg de ce scrieti despre FCU pe spatiul Universitatii Craiova? Chiar nu va este rusine mai baieti?Ce tot incercati sa imbarligati lucrurile in Craiova?Mai bine v-ati intreba de ce cei de la Digi tv ,cand afiseaza echipele ce joaca in loc de FCU scriu UCV dezvoltand cu buna stiinta adevarul si ignorand o decizie a justitiiei care nu ii mai da voie lui Mititelu sa utilizeze denumirea de Universitatea.Sa va fie si voua si lor pe la nas!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează