FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA - DACIA UNIREA

FOTO Faza anului în Liga 2 » Portarul a marcat de la 70 de metri împotriva Stelei! Motivul pentru care golul de senzație a fost anulat

Golul portarului Cristian Andrei, din CSA Steaua – Dacia Unirea Brăila, a fost anunlat // FOTO: Captură LookSport +18   FOTO
Golul portarului Cristian Andrei, din CSA Steaua – Dacia Unirea Brăila, a fost anunlat // FOTO: Captură LookSport

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 august 2021 11:48 / Actualizat sambata, 14 august 2021 13:25

În minutul 8 al partidei dintre CSA Steaua și Dacia Unirea Brăila, 5-2, a avut loc faza începutul de sezon din Liga 2.

Vezi AICI programul și rezultatele etapei a 3-a din Liga 2

La scorul de 1-1, oaspeții au marcat un gol spectaculos, prin portarul Cristian Andrei, dar arbitrul Sorin Vădana a anulat reușita.

Gol anulat în CSA Steaua – Dacia Unirea Brăila

Goalkeeperul Daciei Unirea Brăila a executat lung o lovitură de la 70 de metri de poarta adversă. Mingea a căzut în careul Stelei și l-a depășit pe portarul Raul Bălbărau și a intrat în poartă.

+14 FOTO
  • Foto: Captură LookSport

Bucuria elevilor lui Florentin Petre a fost însă de scurtă durată. Arbitrul a anulat reușita lui Cristian Andrei, explicând că era vorba de o lovitură indirectă. Astfel, pentru că niciun alt jucător nu a atins mingea, golul nu a fost validat, iar Bălbărau nu a fost taxat pentru gafa sa uriașă.

Vezi AICI VIDEO cu golul anulat

Start nebun în CSA Steaua – Dacia Unirea Brăila

Meciul din Ghencea a avut un start spectaculos. Jucătorii lui Daniel Oprița au deschis rapid scorul, în minutul 4, prin Bogdan Chipriliu, care a înscris cu un șut de la 10 metri. „Militarii” au fost egalați rapid, după doar două minute, după golul lui Gabriel Răducan, fost atacant la Dinamo.

Vezi AICI totul despre CSA Steaua – Dacia Unirea Brăila

Nou promovată, CSA Steaua a început excelent sezonul. Steliștii au două victorii în primele două meciuri din Liga 2 și, până la acest meci, nu încasaseră niciun gol. De partea cealaltă, Dacia Unirea Brăila are două un punct în două etape, după egalul cu Ripensia (0-0).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
valyomanyd
valyomanyd  •  14 August 2021, 19:47
Postat de minos3 pe 14 August 2021, 18:21

“Bre” sa ii zici lui tac-tu, ca nu am crescut impreuna, ca sa mi te adresezi asa. Nici nu ma mai obosesc sa iti scriu altceva, pentru ca am senzatia ca nu ai intelege.

Te inteliJent ce esti nu ai habar cum se da reply...:))

minos3
minos3  •  14 August 2021, 18:21

“Bre” sa ii zici lui tac-tu, ca nu am crescut impreuna, ca sa mi te adresezi asa. Nici nu ma mai obosesc sa iti scriu altceva, pentru ca am senzatia ca nu ai intelege.

171875491077582
Costel Chelaru  •  14 August 2021, 17:50

Vad ca e cineva care nu intelege.. Exista lovitura libera directa sau indirecta, asa e e in regulament. ...cum adica la latitirudinea jucatorului? Arbitrul e suveran

Vezi toate comentariile (23)
Comentează