FOTBAL  »  LIGA 2  »  ETAPA #2

Liga 2, etapa #2 » Steaua se impune cu 2-0 împotriva lui ACS Viitorul Tg. Jiu și bifează a doua victorie consecutivă în Liga 2 Clasamentul + toate rezultatele

CSA Steaua s-a impus în ultimul meci al etapei#2 din Liga 2, 2-0 cu Viitorul Tg. Jiu
CSA Steaua s-a impus în ultimul meci al etapei#2 din Liga 2, 2-0 cu Viitorul Tg. Jiu

Articol de GSP - Publicat marti, 10 august 2021 17:00 / Actualizat marti, 10 august 2021 21:50

CSA Steaua s-a impus în ultimul meci al rundei secunde din Liga 2, 2-0 în deplasarea de la Viitorul Tg. Jiu. Florin Răsdan a marcat o „dublă” pentru formația lui Daniel Oprița.

ACS Viitorul Pandurii - CSA Steaua 0-2

CSA Steaua s-a impus în mod clar în deplasarea de la Târgul Jiu. Elevii lui Daniel Oprița au făcut un meci consistent, pe care l-au dominat de la un cap la altul. „Militarii” au reușit să dechidă scorul în minutul 23 prin Florin Răsdan. Mijlocașul stelist a finalizat o centrare a lui Ilie. 

Roș-așabștrii au continuat atacutile la poarta gorjenilor, iar Chipirliu a cerut penalty în finalul reprizei pentru un fault al lui Alin Buleică, nesancționat de arbitrul Florin Mazilu. Repriza secundă a început la fel, cu Steaua atacând și ratând ocazii mari prin Pacionel și Răsdan. 

Același Răsdan a izbutit „dubla” în minutul 65 după ce a depășit un adversar și a tras puternic la colțul lung. Steaua putea face 3-0 la dubla ocazie a lui Neacşu. Acesta a scăpat singur cu portarul, dar a şutat în Moga,i-a revenit mingea și a lovit bara transversală după. 

Astfel, Steaua bifează al doilea succes consecutiv în Liga 2, în timp ce Viitorul Tg. Jiu rămâne cu 1 punct, cel obținut în egalul cu FC Brașov din prima etapă.

Dunărea Călărași -  ASU Poli Timișoara 1-3

ASU Poli s-a impus fără prea mari emoții într-un meci spectaculos cu două execuții de senzație. După ce Ignea a deschis scorul în minutul 12, Bedea a restabilit egalitatea cu un călcâi à la Zlatan Ibrahimovic, după o lovitură de colț. Daniel Benzar i-a adus pe timișoreni în avantaj după pauză, în timp ce Oanea a închis meciul după ce a scăpat singur cu portarul și l-a lobat superb dintr-un unghi închis.

Csikszereda - Astra 0-1

Astra a învins-o pe Csikszereda, scor 1-0, prin golul lui David Brăilă. Acesta a preluat elegant o pasă venită de la Valentin Gheorghe, în minutul 57, și a șutat printre picioarele portarului advers. 

Gazdele au reușit să trimită mingea în plasă în minutul 74, prin Jebari, dar tușierul a indicat eronat ofsaid. Csikszereda, considerată o candidată la promovare, pierde al doilea meci al sezonului, cu același scor, 0-1. Astra obține primele puncte.

U Cluj a reușit să plece cu toate cele trei puncte de pe terenul lui FC Buzău, după ce s-a impus cu scorul de 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Voinea în minutul 9.

În acest moment, „Șepcile roșii” sunt pe primul loc în Liga 2, cu maxim de puncte după primele 2 etape.

FC Buzău - U Cluj 0-1

În primul meci al etapei, disputat joi, Hermannstadt a învins-o pe Unirea Constanța, scor 2-0.

Unirea Slobozia și Concordia Chiajna au fost singurele echipe care au reușit să marcheze în primele patru meciuri ale zilei de sâmbătă. Ialomițenii au învins Șelimbăr, scor 2-0, în timp ce Concordia s-a impus pe terenul lui Poli Iași (1-0).

Partidele Dacia Unirea Brăila - FC Brașov și Ripensia Timișoara - Unirea Dej s-au terminat la egalitate, ambele cu scorul de 0-0.

În ultimul meci al zilei, Metaloglobus s-a impus în fața Petrolului, scor 1-0, golul partidei fiind marcat de Alexandru Enache în minutul 68.

Metaloglobus - Petrolul Ploiești 1-0

Dacia Unirea Brăila - FC Brașov 0-0

Poli Iași - Concordia Chiajna 0-1

Ripensia - Unirea Dej 0-0

Unirea Slobozia - Șelimbăr 2-0

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Csikszereda, comunicat dur după derapajele xenofobe din Ghencea: „Șocant ce au făcut ultrașii clubului sponsorizat și din banii noștri”

Claudiu Niculescu, încrezător în privința promovării în Liga 1: „Avem toate condițiile!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
103556593955789
Clau Alex Berdei  •  10 August 2021, 21:29

Forza Poli!Bravo baietii!

militakimi
militakimi  •  10 August 2021, 18:57

Am trait s-o vad si p-asta, randoom s-a rebotezat cifrat, zici ca-i numar de telefon cu suprataxa. Mare e gradina si cat il mai suporta pe prost.

steaua1986.
steaua1986.  •  10 August 2021, 18:51

Steaua fratilor!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează