FOTBAL  »  LIGA 2  »  TURRIS

Eugen Trică vrea transferuri la Turris! Cum va testa jucătorii veniți în probe

FOTO: BSK Studio Art
FOTO: BSK Studio Art

Articol de - Publicat marti, 08 decembrie 2020 02:33 / Actualizat marti, 08 decembrie 2020 02:39

Turris Turnu Măgurele a terminat la egalitate, scor 1-1, cu ACS Comuna Recea, în ultima apariție din acest an. Golul, venit târziu, în minutul 78, a fost  de Alin Țegle. 

  • Turris a încheiat anul 2020 pe locul 11, cu 10 puncte.. Pozițiile de play-off nu sunt însă departe. 

Teleormănenii se află departe de pretenții și de obiectivul propus la startul sezonului, dar rămân ancorați în lupta pentru un loc de play-off. Grija principală, în perioada imediat următoare, este legată de completarea lotului de jucători. 

Turris Turnu Măgurele, în căutare de jucători

În acest sens vor fi organizate două partide de verificare, cu U Craiova II și Unirea Bascov pentru a fi văzuți la lucru o serie de jucători noi care ar urma să fie transferați la Turris.

Clasament Liga 2: 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Nicolae Grigore și Dan Alexa, stări de spirit diferite după ASU Poli - Rapid 0-2

Protest comun în Liga 2! Ambele echipe vor pierde la „masa verde”, deși adversarii au cazuri de COVID-19: „Clasamentul trebuie stabilit pe teren!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
cineva
cineva  •  08 Decembrie 2020, 07:31

Tot timpul m am intrebat cum acest baiat Trica isi gaseste de munca

Vezi toate comentariile (1)
Comentează