FOTBAL  »  LIGA 2  »  ASU POLI - RAPID 0-2

Nicolae Grigore și Dan Alexa, stări de spirit diferite după ASU Poli - Rapid 0-2

Rapid s-a impus în deplasarea de pe terenul lui ASU Poli Timișoara, scor 2-0, în ultimul meci din anul 2020. A fost debutul pe bancă pentru antrenorul Nicolae Grigore (37 de ani).
Rapid s-a impus în deplasarea de pe terenul lui ASU Poli Timișoara, scor 2-0, în ultimul meci din anul 2020. A fost debutul pe bancă pentru antrenorul Nicolae Grigore (37 de ani).

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 decembrie 2020 17:42 / Actualizat duminica, 06 decembrie 2020 18:25

Rapid s-a impus în deplasarea de pe terenul lui ASU Poli Timișoara, scor 2-0, în ultimul meci din anul 2020. A fost debutul pe bancă pentru antrenorul Nicolae Grigore (37 de ani), care a primit astfel un cadou frumos de ziua numelui. 

  • Poli și Rapid au disputat ultimul meci din acest an. Următoare etapă este programată la jumătatea lunii februarie: Poli - Buzău și Rapid Ripensia. 

Rapid va încheia anul 2020 pe locul 3 sau 4, în funcție de rezultatul restanței dintre U Cluj și Dunărea Călărași. Prietenia dintre giuleșteni și Poli nu a contat pentru Nicolae Grigore, antrenor care așteaptă întăriri în iarnă.

Poli Timișoara - Rapid 0-2, debutul lui Nicolae Grigore

„O victorie importantă pentru noi, am ținut foarte mult să încheiem anul cu o victorie. Știam că venim pe terenul unei echipe bune, care joacă direct pe atacant. Ne-am adaptat la jocul lor și la teren, victoria este meritată. Băieții s-au dedicat, au trecut peste momentele dificile. Ce se întâmplă pe teren nu are legătură cu frăția, am venit setați să câștigăm aici.

Din prima zi când am venit la echipă am zis că trebuie să câștigăm aici. Am încredere în acești jucători, au calitate, au caracter, iar când lucrurile intră pe un făgaș normal trebuie să apară și rezultatele. N-am avut timp să discutăm despre transferuri. Cu siguranță că vom discuta și vom stabili strategia pentru primăvară”, a declarat Nicolae Grigore, conform TV Telekom Sport. 

Dan Alexa vrea să promoveze în Liga 2

Dan Alexa a fost antrenorul cu care Rapid a încheiat stagiunea precedentă. „Chirugul” nu s-a depărțit în cele mai bune condiții de giuleșteni și regretă că s-a putut răzbuna astăzi. 

Un joc special pentru că suntem și înfrățiți cu Rapidul. Din păcate, am început meciul de la 0-1 pe o nesincronizare. Am pus presiune, am avut foarte multe lovituri libere, am avut peste 20 de cornere, n-am reușit să înscriem. A fost un corner pe care am primit golul doi, iar apoi Rapidul a închis foarte bine spațiile, a fost greu să revenim în joc. Când ne-am creat ocazii am fost neinspirați.

Pentru mine este obiectivul este promovarea, clar. La început nu credea nimeni. Suntem pe poziție de play-off, suntem în obiectiv. Important este să ne stabilizăm clubul. Timișoara merită o echipă în prima ligă. Mai sunt multe etape de jucat, ne-am îndeplinit obiectivul de a fi pe poziție de play-off în iarnă. Sunt dezamăgit că am tratat superficial începutul de joc, un gol pe care nu aveam voie să îl primim. Am încercat, atât s-a putut
- Dan Alexa, antrenor Poli Timișoara

Un joc special pentru că suntem și înfrățiți cu Rapidul. Din păcate, am început meciul de la 0-1 pe o nesincronizare. Am pus presiune, am avut foarte multe lovituri libere, am avut peste 20 de cornere, n-am reușit să înscriem. A fost un corner pe care am primit golul doi, iar apoi Rapidul a închis foarte bine spațiile, a fost greu să revenim în joc. Când ne-am creat ocazii am fost neinspirați.Pentru mine este promovarea (n.r. - obiectivul), clar. La început nu credea nimeni. Suntem pe poziție de play-off, suntem în obiectiv. Important este să ne stabilizăm clubul. Timișoara merită o echipă în prima ligă. Mai sunt multe etape de jucat, ne-am îndeplinit obiectivul de a fi pe poziție de play-off în iarnă. Sunt dezamăgit că am tratat superficial începutul de joc, un gol pe care nu aveam voie să îl primim. Am încercat, atât s-a putut

Clasament Liga 2: 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

VIDEO. Suporterii lui ASU Poli, amendați de Jandarmerie la sărbătoarea de 99 de ani de la înființarea clubului » Comunicatul clubului: „Condamnăm lipsa de tact și excesul de zel”

Scandal fără sfârșit în Liga 2! Ianis Zicu iese la atac: „Să avem grijă ce spunem, mor oamenii pe holurile spitalelor!” » EXCLUSIV Reacția lui Daniel Stanciu: „A salvat Farul omenirea”?

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează