FOTBAL  »  LIGA 2  »  BARAJ

LIGA 2. EXCLUSIV Scene terifiante la baraj! Și-a tăiat venele în geam, după golul primit la ultima fază a meciului

Articol de , - Publicat miercuri, 05 august 2020 21:22 / Actualizat joi, 06 august 2020 09:13

Au fost momente de panică în București la manșa tur a barajului de promovare în Liga 2. La confruntarea dintre Progresul Spartac și CSM Slatina, scor 0-1, portarul gazdelor și-a tăiat venele după ce a spart cu pumnul câteva geamuri de la stadion.

Cel implicat în nefericitul incident este portarul Iulian Răduță. Acesta a avut nevoie urgentă de intervenția echipei medicale, care a reușit să-i oprească sângerarea la fața locului, apoi a fost transportat de urgență la spital.

"Răduță este la spital în momentul de față și este destul de rău. Și-a taiat venele, a spart un geam... E frustrant când pierzi un meci în minutul 90+3, la ultima fază a meciului, după un penalty care n-a fost. Există înregistrarea pe Facebook puteți să vă uitați. Noi poate suntem subiectivi, dar nu e penalty nici din avion, nici de pe lună, nici cu drona și din cimitir, de nicăieri... Dar mă așteptam să fie așa când noi, o echipă mică privată, jucăm într-un baraj de promovare cu o echipă susținută de primărie cum e Slatina. Asta-i viața! Mai avem un meci...", a spus Andrei Erimia, patronul lui Spartac pentru GSP.ro.

Conform site-ului oficial al Progresului, "meciul a început cu echipa oaspete în pressing, încercând să provoace greșeala progresiștilor. Bleu-albaștri au preluat treptat inițiativa ratând o bună ocazie în min 44 prin Acasandrei. Finalul aduce penalty-ul transformat de V. Gheorghe, iar returul anunță o misiune extrem de grea pentru progresiști".

"Totul a culminat cu penalty-ul inexistent din prelungiri, când atacantul oaspete a călcat efectiv pe balon în careu, fiind talonat de Stanciu și de Acasandrei. La final de meci, centralul din comuna Cernica, Ionuț Coza, a dorit să îi oprească lui Ciprian Stanciu carnetul de legitimare, pentru reproșurile aduse după fluierul final"
Oficialii clubului Progresul Spartac pe site-ul oficial

Partida a fost arbitrată de Ionuţ Coza din Cernica, "central" din lotul pentru Liga 1, asistenții acestui fiind Imre Bucsi (Sfântu Gheorghe) și Romică Bîrdeş (Pitești).

CFR Cluj a câştigat al 3-lea titlu consecutiv de campioană a României, al 6-lea din istorie

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Alexandru Buziuc are o viață de film: „Am mers cu vacile, am muncit pe câmp, iar la 11 ani am fost în comă!"

„Cutremur” pentru Rapid! Tribunalul București le-a INTERZIS să mai folosească sigla! + Clubul îi acuză pe judecători: „Protecția drepturilor este încălcată de cei chemați să aplice legea”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
116538290032900
Alice Popa  •  06 August 2020, 05:50

Mai stim un prost ca el. A ajuns antrenor la Nationala!

dora
dora  •  05 August 2020, 23:09

Completati articolul cu faza video de la penalty !

johnwick
johnwick  •  05 August 2020, 21:51

speram să fie vorba de cska

Vezi toate comentariile (3)
Comentează