FOTBAL  »  LIGA 2  »  INEDIT

L-a întrecut și pe Napoli » Situație de Cartea Recordurilor în fotbalul românesc: pleacă pentru a TREIA oară în 3 luni de la aceeași echipă

FOTO: Facebook @acs.viitorul.pandurii.tg.jiu
FOTO: Facebook @acs.viitorul.pandurii.tg.jiu

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2023 22:16 / Actualizat marti, 17 ianuarie 2023 02:50

Epopeea lui Florin Stângă (44 de ani) pe banca divizionarei secunde Viitorul Pandurii Târgu Jiu a ajuns la un nou episod.

Fotbalul românesc nu contenește să ne surprindă. Relația dintre antrenorul Florin Stângă și clubul Viitorul Pandurii Târgu Jiu se pregătește să bată toate recordurile.

Haos la Dinamo! Zăvăleanu a dezvăluit ce urmează după boicotul jucătorilor și s-a luat de Vlad Iacob: „Eu îi zic lui Ilie Dumitrescu cum să dribleze?!”
Dinamo
Haos la Dinamo! Zăvăleanu a dezvăluit ce urmează după boicotul jucătorilor și s-a luat de Vlad Iacob: „Eu îi zic lui Ilie Dumitrescu cum să dribleze?!”

Florin Stângă, a 3-a descălecare de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu

Tehnicianul în vârstă de 44 de ani încă apare în actele divizionarei secunde, dar nu s-a mai prezentat la stadion pentru antrenamente, nemulțumit de situația financiară a clubului, informează Liga 2.

„Deocamdată, eu sunt antrenorul echipei! Nu am reziliat nimic! E adevărat că nu-s la antrenament, am plecat acasă, dar mai multe detalii nu pot să ofer. Vă rog să înțelegeți. Voi vorbi mai multe zilele viitoare”, a spus Florin Stângă, potivit sursei citate. 

Viitorul Pandurii Târgu Jiu este pregătită în acest moment de Călin Cojocaru. Gruparea gorjeană, ocupanta locului 13 în acest sezon de Liga 2, a pierdut și mai mulți jucători importanți în această iarnă.

8 reveniriare la activ Nicolo Napoli pe banca lui FCU Craiova

Clasamentul actualizat din Liga 2

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Deian Sorescu putea ajunge la CFR Cluj: „Ne-a plăcut și nouă”

Declarațiile lui Sorescu care i-au atras atenția lui Panduru: „Asta a zis? Știe că n-are șanse acolo la FCSB, e băiat deștept”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
miciBIO
miciBIO  •  17 Ianuarie 2023, 10:34

Vă mai miră ceva? Și vreți stabilitate la cluburi, antrenori, valori sportive! Totul merge după ureche și după cum vor șefii(creditorii).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează