FOTBAL  »  LIGA 2  »  ETAPA 32

LIGA 2 // Zi incredibilă în Liga 2 » U Cluj pierde dramatic, Florin Bratu câștigă cu un scor astronomic, s-a tranșat și derby-ul din Timișoara

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 aprilie 2019 11:05

LIGA 2. Vineri s-au jucat șapte partide din etapa a 32-a din Liga 2. Capul de afiș al zilei a fost meciul dintre U Cluj și Ripensia Timișoara, încheiat cu victoria bănățenilor în minutul 8 al prelungirilor, scor 2-3.

Un scor fluviu s-a înregistrat la partida dintre Aerostar Bacău și Dacia Unirea Brăila. Florin Bratu, antrenorul moldovenilor, i-a administrat o înfrângere dură prietenului Florentin Petre, care îi pregătește pe brăileni, scor 9-0.

Click AICI pentru clasamentul complet din Liga 2

„U” Cluj pierde dramatic în prelungiri

„U” Cluj - Ripensia Timișoara 2-3
Au marcat: Gavra '22, Hațiegan '55 / Dumiter '26, '50, Drăghici '90+8

U Cluj face un pas greșit important în lupta pentru promovarea directă. Echipa lui Lobonț e pe locul 3, poziție de baraj, la 4 puncte în spatele Chindiei Târgoviște, ocupanta locului 2, cu 6 etape înainte de final.

În minutul 76, Mansour a avut nevoie de intervenția medicilor de pe ambulanță după un duel cu un adversar.

Fotbalistul bănățenilor a fost lovit în cap și nu s-a mai putut ridica de pe gazon. Senegalezul a părăsit terenul pe targă, cu masca de oxigen pe față. Atacantul și-a revenit însă în ambulanță și după câteva minute bune s-a dus pe picioarele sale la vestiare.

mansour
Foto: Raymond Fustos

Vezi AICI live+statistici

 

Florin Bratu, lecție pentru Florentin Petre

Dimineață s-au disputat cinci meciuri din Liga 2. Scorul sezonului a fost stabilit azi, după ce Aerostar Bacău, echipa lui Florin Bratu, a învins-o pe Dacia Unirea Brăila, formația lui Florentin Petre, scor 9-0!

Ultimii în clasament, brăilenii trăiesc umilință după umilință. Duminică, primeau 8 goluri acasă de la U Cluj (0-8), iar acum au încasat nouă pe terenul lui Aerostar Bacău, o altă echipă aflată în zona periculoasă din liga secundă.

„I-am încurajat, le-am zis să stea liniștiți”

Contactat de reporterii Gazetei după acest nou dezastru, președintele Daciei, Valentin Avramescu, a declarat: 

„Am intrat în vestiar după meci și i-am încurajat, le-am zis să stea toți liniștiți. După meciul cu U Cluj, am luat decizia de a juca până la finalul sezonului cu juniorii. Am avut 7 jucători în teren născuți în 2002 și 2003. 

Asta este. Am luat decizia asta pentru că salvarea de la retrogradare este imposibilă. Jucătorii sunt neplătiți oricum de aproape 3 luni. Poziția lui Florentin Petre nu este în pericol, tocmai a semnat prelungirea contractului acum trei săptămâni.  Nu avem niciun dubiu legat de corectitudinea meciurilor”, a spus Valentin Avramescu.  

Aerostar, la a doua ispravă

Culmea, deși băcăuanii se află în lupta pentru evitarea retrogradării, Aerostar se află la cel de-al doilea meci din acest sezon în care înscrie nouă goluri. Moldovenii înscriseseră de 9 ori și cu Metaloglobus, pe care au învins-o cu 9-1.

Spectacol a fost și pe celelalte stadioane: Luceafărul Oradea și CS Mioveni au remizat spectaculos, 2-2, cele două fiind copiate de Energeticianul și UTA, care au reușit același scor. 

Pandurii s-a distrat pe teren propriu cu CS Balotești, impunându-se cu 4-0, în timp ce Sportul Snagov pare să fi ieșit definitiv din calculele promovării după înfrângerea cu Metaloglobus, 0-1.

CLASAMENT LIGA 2

clasament

 Aerostar Bacău - Dacia Unirea Brăila 9-0

Au marcat: V. Buhăcianu '2, '6, '61, '89, I. Chirilă '8, Vraciu '54, '56, Ciocâlteu '65, Pop '87

Vezi AICI live+statistici

 

ASU Politehnica Timișoara - ACS Poli Timișoara 0-1
A marcat: Chemin '52

Vezi AICI live+statistici

 

 Energeticianul - UTA Arad 2-2

Au marcat: I. Popescu  '90 +3, V. Tudorache '4 / B. Kanda '58, C. Rus '71

 

Vezi AICI live+statistici

 

 Luceafărul Oradea - CS Mioveni 2-2

Au marcat: D. Paraschiv '30, C. Roșu '57 / Herghelegiu '8, '41 p.

Vezi AICI live+statistici

 

Metaloglobus - Sportul Snagov 1-0

A marcat: Ov. Herea '80

Vezi AICI live+statistici

 

Pandurii Tg. Jiu - CS Balotești 4-0

Au marcat: Dodoi '2, '29, Blejdea '34, Kim '88

Vezi AICI live+statistici

 

Vezi AICI etapa cu numărul #32 din Liga 2

REZULTATELE DE JOI:

Chindia Târgoviște - Academica Clinceni 1-0

Sâmbătă se va juca:

Petrolul Ploiești - Daco-Getica București 

DUMINICĂ SE VA JUCA:

FC Argeș Pitești - Farul Constanța

VEZI și:

Derby-ul din Liga 2 s-a terminat cu victoria formației lui Viorel Moldovan! Cum arată ACUM lupta pentru promovare în Liga 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  27 Aprilie 2019, 00:33

JUcatorii imprumutati si care stiu ca vor pleca daca se promoveaza trag echipa in jos ! Lor le convine un U cluj in Liga a 2 -a sa le fie asigurate salariile si locul la echipa ! LObont ai trecut pe la Ajax ! /// Pune-i sa scrie de 1000 de ori cu presa de fata :""" U Cluj e cea mai buna echipa din Romania !""""- si nu-l lua ca pe un sfat sovietic !

sala_dalles
sala_dalles  •  26 Aprilie 2019, 23:25
Postat de tinn_2 pe 26 Aprilie 2019, 23:07

smart phonu nu stie carte :)))))

Nu site si nu.ms interesesxa . Sm scrubs restyle rseuri pr vtemrs vomunistilor. Train epics Facebook Instagram. Pina si trump folosedye trotter. Atop brut America. O aveai.

tinn_2
tinn_2  •  26 Aprilie 2019, 23:07
Postat de sala_dalles pe 26 Aprilie 2019, 22:12

Ba eu scriu de pe smart phone Nu am timp de cratime si nici de corecturi Sorry

smart phonu nu stie carte :)))))

Vezi toate comentariile (30)
Comentează