FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

LIGA 2 // U Cluj a decis! Ce se întâmplă cu Dorin Goga și George Florescu

Articol de - Publicat marti, 07 ianuarie 2020 18:45

Universitatea Cluj parcurge ultimele zile ale vacanței fotbalistice. Antrenorul Adrian Falub va suna adunarea luni, 13 ianuarie, iar din lot vor face parte în continuare „veteranii” Dorin Goga și George Florescu.

„Șepcile roșii” vor efectua în perioada 27 ianuarie - 7 februarie un stagiu de pregătire centralizată în Cipru, pe parcursul căruia se vor disputa și patru partide de verificare cu adversari care vor fi stabiliți în zilele următoare. 

Cele mai notabile vești la nivelul lotului sunt cele legate de continuitatea celor mai importanți oameni ai echipei, Dorin Goga și George Florescu, care vor evolua în continuare la Universitatea Cluj cel puțin până la finalul actualului campionat.

Vezi și:

Eusebiu Tudor, fostul antrenor al Petrolului, revine în fotbalul românesc! Va fi secund în Liga 1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  11 Ianuarie 2020, 21:40

Bafta baietii !!! Urcati mai sus in clasament , la ghinioanele care le aveti ne bagati in C ca si acum cativa ani !!! Multa bafta in 2020 !!!

cneius
cneius  •  07 Ianuarie 2020, 21:50

Deci de fapt, nu s-a intimplat nimic

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close