FOTBAL  »  LIGA 2  »  TURRIS

LIGA 2 // VIDEO+FOTO Cristi Bud, dat afară de Erik Lincar de la Turris Turnu Măgurele! Mesaj obscen al fostului atacant al campioanei CFR Cluj

Articol de , - Publicat miercuri, 11 septembrie 2019 11:41

Atacantul Cristian Bud (34 de ani) a fost dat afară de către Erik Lincar (40 de ani), antrenorul lui Turris Turnu Măgurele, pe motive de indisciplină. Echipa din Teleorman este liderul Ligii 2, are 15 victorii consecutive în meciuri oficiale și tocmai s-a calificat în „16-imile” Cupei României. 

„Au fost unele acte de indisciplină. Eu am impus un cod al eticii și nu accept niciun fel de evadări sau deraieri de la acest cod”, a spus Erik Lincar, pentru Gazeta Sporturilor.

La meciul din Cupa României dintre Popești-Leordeni și Turris Turnu Măgurele, scor 1-2, Cristi Bud și-a făcut apariția în tribunele stadionului îmbrăcat într-un tricou ce avea imprimat un mesaj obscen. Cu o zi în urmă aflase vestea că va fi dat afară, iar la meci a ales să îmbrace tricoul inscripționat cu degetul mijlociu și mesajul: „Rule no.1: Fuck what they think!”.

6 meciuridin tot atâtea etape disputate în Liga 2 a jucat Cristi Bud pentru Turris, reușind să înscrie un singur gol

Atacantul originar din Baia Mare a semnat în această vară cu Turris din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de campioana CFR Cluj.  

Nu este un pas înapoi, este o alegere făcută după mai multe oferte, dar am discutat cu Lincar, el m-a vrut foarte mult, iar din câte am observat, aici, la Turnu-Măgurele s-a construit o bază sportivă excelentă, cu un stadion foarte cochet. Sper să-mi ajut echipa și să înscriu cât mai multe goluri”, spunea Cristi Bud, în vară.

Fotbalistul nu a putut fi contactat până la această oră. 

VEZI ȘI:

CUPA ROMÂNIEI, POPEȘTI - TURRIS 1-2 // VIDEO Erik Lincar, antrenorul momentului în România » Are 15 victorii consecutive: „Chiar nu ne dorim să promovăm!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
rivaldinho
rivaldinho  •  11 Septembrie 2019, 15:13

Bud s-a despartit de sotie? Era cu o baschetbalista, dar de atunci toata lumea stia ca ii place si distractia.

coriolanus
coriolanus  •  11 Septembrie 2019, 15:11
Postat de Alexandru Alex pe 11 Septembrie 2019, 14:00

ce treaba are Rapid cu psd, prostea ?

Pai.. La sect 1 nu e Tudorache? Din psd? Si rapidu capuseaza banii contribuabililor?.. Prostea..

maccarone707
maccarone707  •  11 Septembrie 2019, 14:37
Postat de Cucu A Bau pe 11 Septembrie 2019, 14:34

***

si eu, si eu!!!! :)))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează