FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Bogdan Lobonț, contrariat de situația titularului de la Dinamo: „Am văzut un articol... Unde vreți să prindă experiență?”

Denis Oncescu e susținut de galerie, dar și-ar putea pierde locul de titular / foto: GSP +24   FOTO
Denis Oncescu e susținut de galerie, dar și-ar putea pierde locul de titular / foto: GSP

Articol de - Publicat luni, 01 mai 2023 10:13 / Actualizat luni, 01 mai 2023 11:23

Bogdan Lobonț (45 de ani), fostul goalkeeper al lui Dinamo și al echipei naționale, sare în apărarea lui Denis Oncescu, tânărul portar al roș-albilor care e în mare pericol să-și piardă locul de titular din cauza erorilor comise în ultimele săptămâni.

Mare susținător al regulii care promovează fotbaliștii tineri, Lobonț nu e de acord cu pedepsirea lui Oncescu. Puștiul de 18 ani ar urma să revină pe banca lui Dinamo, idee pe care Lobby o demontează în totalitate.

„Am văzut un articol despre Oncescu de la Dinamo. A făcut două erori... da! Dar am văzut că s-ar putea reîntoarce pe bancă. Apoi, când va fi nevoie de Oncescu pentru a juca, se va spune că nu are experiență. 

Unde vreți să prindă experiență? Jucând sau stând pe bancă? Jucătorii «under» unde fac experiență? Jucând câte 45 de minute sau stând pe bancă?”, a spus „Pisica” Bogdan Lobonț, la GSP Live. 

Oncescu, rezervă la Buzău?!

Pentru partida de la Buzău, antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, ia în calcul să facă o schimbare importantă în echipa de start. Astfel, tehnicianul e gata să-l scoată din poartă pe tânărul Denis Oncescu, 18 ani, care a gafat în derby-ul cu CSA Steaua (0-2), iar cu Poli Iași (1-3) a încasat două goluri ușoare

În locul acestuia, Burcă ar vrea să mizeze pe un alt puști, Alexandru Stoian, care nu are niciun meci oficial, în timp ce Filip Dujmovici (24 de ani) va rămâne în continuare pe bancă. 

În acest sezon de Liga 2, Oncescu a îndeplinit criteriul eligibilității U19, de care e nevoie în eșalonul secund, pe lângă regula U21. 

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Ovidiu Burcă ar pregăti o schimbare importantă pentru Gloria Buzău - Dinamo » Gata să mizeze pe un debutant

EXCLUSIV Se pregătesc modificări în conducerea lui Dinamo » Cine negociază cumpărarea acțiunilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
alex03036
alex03036  •  01 Mai 2023, 13:05
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 01 Mai 2023, 11:41

Bai Bogdane ...facem experiente in meciuri importante ??? Nu vezi ..copilul asta este antitalent ...d-aia nu ai ajuns antrenor ..nu ai ochi ..nu stie sa iasa pe centrari ...nu are priza la minge ..nu stie sa loveasca mingea ....Pararea mea despre Lobont este ...a fost cel mai bun portar roman ...din toata istoria ...ca antrenor slab ...

tibi lung a fost mai bun! doar caută sa vezi cate puncte a bagat in sac la adversari

tipsy
tipsy  •  01 Mai 2023, 12:11

Oncescu a avut un campionat intreg sa demonstreze ceva. Nu are valoare si cu asta basta. In plus, e vorba ca baga alt pusti de 18 ani in poarta, asa ca Lobont vorbeste ca sa nu taca. Pacat de Dujmovic ...

elgabri
elgabri  •  01 Mai 2023, 11:57

Cei din poza sunt groparii lui Dinamo !!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează