FOTBAL  »  LIGA 2  »  GLORIA BUZĂU - DINAMO

Ovidiu Burcă ar pregăti o schimbare importantă pentru Gloria Buzău - Dinamo » Gata să mizeze pe un debutant

Articol de - Publicat duminica, 30 aprilie 2023 14:44 / Actualizat duminica, 30 aprilie 2023 16:23

După 0-2 cu CSA Steaua și 1-3 cu Poli Iași, Dinamo se pregătește de meciul cu Gloria Buzău, din etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 2.

  • Gloria Buzău - Dinamo se joacă luni, 1 mai, de la 17:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport. Prima Sport și DigiSport

Pentru partida de la Buzău, antrenorul „câinilor”, Ovidiu Burcă, ar pregăti o schimbare importantă în echipa de start.

Andre Agassi, despre modelele aduse de Ion Țiriac la turneul de la Madrid: „Mi-era greu să mă concentrez la minge”
CONTROVERSĂ
Andre Agassi, despre modelele aduse de Ion Țiriac la turneul de la Madrid: „Mi-era greu să mă concentrez la minge”

Schimbarea pregătită de Ovidiu Burcă la Dinamo

Astfel, tehnicianul e gata să-l scoată din poartă pe tânărul Denis Oncescu, 18 ani. În locul acestuia, Burcă ar vrea să mizeze pe un alt puști, Alexandru Stoian, care nu are niciun meci oficial, în timp ce Filip Dujmovic (24 de ani) va rămâne în continuare pe bancă, potrivit digisport.ro.

Denis Oncescu, gafă în CSA Steaua - Dinamo

Denis Oncescu a comis-o în minutul 29 al confruntării cu Steaua, la 1-0 pentru „militari„. Aflat la 11 metri de propriile buturi, puștiul a trimis o pasă neglijentă pre spaniolul Gorka Larrucea, dintr-o lovitură liberă indirectă executată din lateral. Ibericul a bâlbâit mingea, iar Chipirliu a interceptat și a trimis în poarta goală.

Totuși, primul gol al „militarilior” pare să fi fost înscris în circumstanțe neregulametare! Fostul arbitru Marius Avram susține că lovitura liberă indirectă executată de Oncescu ar fi trebuit repetată!

„Golul doi al celor de la CSA Steaua a fost înscris în condiții neregulamentare.  Având in vedere că lovitura liberă este din interiorul careului celor de la Dinamo şi atacantul de la CSA Steaua, care se afla în interiorul suprafeței de pedeapsă, atacă adversarul și își dispută mingea, lucru nepermis de legile jocului, lovitura liberă ar fi trebuit repetată”, a spus Marius Avram.

Citește și: 

Derby-ul Dinamo - Steaua se va juca pe Arena Națională! Alb-roșiii au început demersurile

Se pregătesc modificări în conducerea lui Dinamo » Cine negociază cumpărarea acțiunilor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
therealreddog33
therealreddog33  •  01 Mai 2023, 01:59
Postat de elgabri pe 30 Aprilie 2023, 19:28

Nu mai bine sa l readucem pe Esanu ??

Nu e un portar atât de slab Esanu, pe cât l-au făcut pch istii sa para. Și da, ma uit la fotbal. Nu la alt sport. Nu poți baga un copil ca Oncescu în poarta la nivelul asta, îl distrugi. Știu ca nu are variante, dar găsea un junior care sa joace în fata, sa nu riscam asa mult. Da-mi un exemplu de portar care a aparat la nivel înalt cu succes, la 18 ani. Poate doar Buffon, dar el e din alta galaxie.

creeperno807
creeperno807  •  30 Aprilie 2023, 22:36

Sper sa joace ca Neuer

calugarul.avacum.de.la.varatec
calugarul.avacum.de.la.varatec  •  30 Aprilie 2023, 19:40
Postat de yellowstone_vs pe 30 Aprilie 2023, 18:09

cel mai prost antrenor din istoria lui dinamooooooooooooo

Ce va mai vine voua sus la tastatura sa scrieti mascari despre Burca!...Bă, dar asa sunteti voi stelistii prosti si fuduli fiindca nu sunteti prosti destul! Aia e!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează