SPORTURI  »  TENIS  »  CONTROVERSĂ

GALERIE FOTO Andre Agassi, despre modelele aduse de Ion Țiriac la turneul de la Madrid: „Mi-era greu să mă concentrez la minge”

„Model de minge” la Madrid în 2008 +19   FOTO
„Model de minge” la Madrid în 2008

Articol de - Publicat duminica, 30 aprilie 2023 13:40 / Actualizat luni, 01 mai 2023 16:30

Andre Agassi (53 de ani) dezvăluie că i-a fost greu să se mai concentreze doar asupra jocului după ce Ion Țiriac (83) a înlocuit la turneul de la Madrid băieții de mingi cu modele sexy.

La turneul de Masters de la Madrid, competiție patronată de Țiriac până în urmă cu un an și jumătate, locul băieților de mingi a fost luat de modele cu topuri negre, mulate, și fuste scurte. Se întâmpla prima oară în 2004, când afaceristul român a luat decizia să aducă pe teren 80 de modele din Spania cu vârste cuprinse între 19 și 29 de ani. 

„Alții sunt la mijloc și trebuie evitați” » Teoria unui antrenor în „cazul Halep”
SCANDAL
„Alții sunt la mijloc și trebuie evitați” » Teoria unui antrenor în „cazul Halep”

Andre Agassi: „Sportul nostru trebuie să-și înțeleagă produsul”

Agassi, câștigător a 8 turnee de Grand Slam, a comentat decizia controversată luată de Ion Țiriac: „A fost greu să mă mai concentrez la minge. Dar presupun că am avut un avantaj, eram obișnuit să joc cu soția mea (n.r. - Steffi Graff). E important ca sportul nostru să-și înțeleagă produsul, nu sunt convins că asta face parte din produsul nostru”

Au existat multe reacții pe această temă, inclusiv Soledad Murillo, oficial al Guvernului, susținea la acea vreme că „folosirea modelelor contribuie la promovarea discriminării față de femeile care apar ca simple obiecte de decor și distracție”. Totuși, tradiția s-a păstrat, doar ținuta fetelor schimbându-se de-a lungul anilor.

+15 FOTO

Câștigător în 2004 la Madrid, Marat Safin are o altă părere: „Modelele înseamnă că oamenii încă vorbesc despre tenis. Publicitate bună, publicitate rea, nu contează”.

Earvin „Magic“ Johnson Jr.: „Mă uitam la fetele frumoase din tribune în loc să ascult antrenorul”

Earvin „Magic” Johnson Jr., printre cei mai buni jucători de baschet în anii '80, 5 titluri NBA în palmares cu LA Lakers, spune, conform Corriere della Sera: „Mă distram adesea în timpul pauzelor și, în loc să-l ascult pe antrenor, observam fetele frumoase din tribune”. 

„Cine știe ce s-ar fi întâmplat dacă în timpul meciului ar fi fost înconjurat pe margine de modele?”, se întreabă jurnaliștii italieni.

Mai multe știri din tenis:

Irina Begu și-ar putea egala cea mai bună performanță all-time
WTA MADRID
Irina Begu și-ar putea egala cea mai bună performanță all-time
Asociația lui Djokovic, mesaj după interviul Simonei Halep: „Sportivilor nu le dă nimeni timpul înapoi”
MESAJ
Asociația lui Djokovic, mesaj după interviul Simonei Halep: „Sportivilor nu le dă nimeni timpul înapoi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
VanBasten
VanBasten  •  01 Mai 2023, 08:34

Are cateva subiecte gesepe-ul pe care le sterge periodic de praf si le pune in vitrina. Asta e unul dintre ele. Fireste, Tiriac.

istet10
istet10  •  30 Aprilie 2023, 23:11

Pana atunci nu se puteau concentra altii. E drept , ca mai putini .

ideclass
ideclass  •  30 Aprilie 2023, 22:23

***. ***....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează