FOTBAL  »  LIGA 2  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Cum l-a ofertat Marcel Vela pe un fost oficial de la Dinamo: „Vă spun în premieră. Ne-am întâlnit două-trei zile”

Marcel Vela. foto: gov.ro +32   FOTO
Marcel Vela. foto: gov.ro

Articol de - Publicat miercuri, 20 mai 2020 12:07

Marcel Vela (56 de ani), actualul ministru de Interne al României, a avut în trecut conexiuni cu lumea fotbalului. În calitate de primar al Caransebeșului, Vela a dirijat activitatea la echipa care ajunsese în 2015 până în liga secundă.

Invitat miercuri dimineață la GSP Live, Cristi Bobar (37 de ani), fostul director sportiv al lui Dinamo, a povestit în premieră cum a fost ofertat la un moment dat de către Marcel Vela. Se întâmpla în perioada când FC Caransebeș era în liga secundă, iar Bobar urma să ocupe funcția de președinte. Mutarea nu s-a mai concretizat.  

„O să vă spun o poveste pe care n-am spus-o nimănui. După ce am plecat de la Dinamo, Caransebeș era în Liga 2, iar Marcel Vela și-a dorit foarte mult să merg președinte acolo. 

Am avut discuții, ne-am întâlnit vreo două, trei zile, am stat foarte mult de vorbă. Antrenor era Alin Artimon, care n-a mai continuat. Au venit niște italieni, iar eu n-am fost de acord să vină un antrenor italian (n.a  Giovanni Pisano). 

Eu am discutat cu Marcel Vela de absolut tot. Era un tip care nu se băga și nu părea foarte interesat de amănuntele tehnice ale echipei. Dădea impresia că-ți lasă mână liberă”, a spus Cristi Bobar, la emisiunea GSP Live.

EXCLUSIV Cum l-a ofertat Marcel Vela pe un fost oficial de la Dinamo: „Vă spun în premieră. Ne-am întâlnit două-trei zile”
  • Cristi Bobar, în perioada în care activa la Dinamo / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Cristi Bobar a fost cel mai tânăr membru din Comitetul Executiv al FRF

Cristi Bobar a activat în diverse funcții la echipe precum Cetate Deva, CS Ștefănești, CSM Reșița, Dinamo sau ASA Târgu Mureș. În timpul domniei lui Mircea Sandu, Bobar era cel mai tânăr membru din Comitetul Executiv al FRF, funcție pe care a ocupat-o la doar 27 de ani. 

Marcel Vela, părintele spiritual al FC Caransebeș

Primar al Caransebeșului între 2004 și 2016, Marcel Vela și-a îndreptat atenția și către sport. Mai exact, către echipele de fotbal și de volei din localitate, două entități care au bifat borne importante pentru un oraș de 25.000 de locuitori. 

Dacă echipa de volei masculin a pătruns în prima ligă, clubul de fotbal a a ajuns să bifeze o promovare istorică pe a doua scenă fotbalistică din România.

FOTO Coronavirus prin ochii fotografilor din întreaga lume » Cele mai interesante cadre:

+28 FOTO

VIDEO EMOȚIONANT. Nu există obstacol peste care să nu trecem! România va fi și mai puternică

Citește și alte știri de actualitate:

DINAMO VS STEAUA. Victor Pițurcă îi dă o replică aspră lui Mircea Lucescu: „Îl roade invidia că n-a reușit ce a făcut Steaua!”

EXCLUSIV Conexiunile lui Marcel Vela cu fotbalul: o promovare istorică, clinciuri cu arbitrii, țeapă cu un antrenor controversat

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează