FOTBAL  »  LIGA 2  »  ANTRENOR

Marin Barbu antrenează în Liga B pe Callatis Mangalia

Marin Barbu
Marin Barbu

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 27 iunie 2011 16:45

Nou promovată în divizia secundă a fotbalului românesc, Callatis Mangalia a făcut restructurări majore la echipă. Mulţi jucători au fost nevoiţi să părăsească formaţia, iar antrenorul a fost schimbat

Marin Barbu va ocupa banca tehnică a echipei de la malul mării. Acesta a semnat pe un sezon, obiectivul pentru viitorul campionat fiind clasarea pe unul dintre locurile 3-8, informează Adevărul.

"Sper să alcătuim o echipă bună la Mangalia pentru că aici există o tradiţie în liga secundă. În zilele următoare vom stabili şi antrenorii secunzi şi vom alcătui un lot valoros pentru a ocupa liniştiţi un loc în Seria I", a declarat Barbu, care a ajutat Ceahlăul să promoveze în prima ligă.

Playtech: ȘOCANT! Gigi Becali a PLÂNS în hohote. Ce s-a întâmplat în fața a mii de oameni


Comentarii (1)
godot
godot  •  27 Iunie 2011, 18:13

Păi normal, de ce să-l fi lăsat pe Linkar, care a promovat echipa, şi care a făcut junioratul pe la Bordeaux şi care vorbeşte vreo 3 limbi străine şi are şcoli serioase! Mai bine nea Magium al nostru, mai cu o palmă, mai cu o înjurătură, mai cu un "hai pe ei!"...Un pas înainte, trei paşi înapoi, cam ăsta-i ritmul nostru de creştere.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează