FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

OFICIAL S-a întors în România la doi ani de când Benfica îl cumpăra din Superliga: „Transfer definitiv”

Mario Tudose, în tricoul juniorilor de la Benfica / Sursă foto: Instagram
Mario Tudose, în tricoul juniorilor de la Benfica / Sursă foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 11 iulie 2023 15:51 / Actualizat marti, 11 iulie 2023 16:39

FC Argeș a anunțat astăzi revenirea la echipă a fundașului central Mario Tudose (18 ani), pe care piteștenii îl vânduseră la Benfica Lisabona în august 2021 pentru 200.000 de euro.

Alb-violeții își continuă campania de achiziții pentru revenirea în prima ligă cu o repatriere. În Trivale s-a întors una dintre speranțele clubului, fundașul central Mario Tudose, pe care Benfica îl cumpăra cu 200.000 de euro în urmă cu doi ani. 

Internaționalul de tineret n-a debutat la prima echipă a Benficăi, evoluând, în schimb, pentru echipele U17 și U19 ale formației din Lisabona. În septembrie 2022, românul reușea să puncteze pentru Benfica U17 într-un derby cu Sporting Lisabona

FC Argeș anunță revenirea lui Mario Tudose

Fundașul central piteștean s-a întors la FC Argeș după o experiență la academia Benficăi. Este vorba de un transfer definitiv, jucătorul fiind deținut în coproprietate cu clubul lusitan. 

După patru ani petrecuți în cadrul Centrului de Copii și Juniori al clubului nostru, acesta a fost remarcat și transferat de Benfica în 2021. Și-a continut dezvoltarea la academia «vulturilor» din Lisabona, evoluând pentru echipele U17 și U19. 

S-a întors în România la doi ani de când Benfica îl cumpăra din Superliga: „Transfer definitiv”
Mario Tudose s-a întors la FC Argeș / Sursă foto: argesfc.ro

Totodată, a evoluat pentru reprezentativele României U15, 16 și U17, iar acum este component de bază al celei U18. În multe dintre meciurile sub Tricolor, fundașul născut în 2005 este căpitan”, a transmis FC Argeș, prin intermediul site-ului oficial

Deocamdată, nu i s-a îndeplinit marea dorință

În momentul prezentării la Benfica, Mario Tudose își propunea ca „în 3-4 ani să ajungă la prima echipă”, obiectiv pe care nu a reușit să-l atingă. 

„Este un pas înainte acest transfer. Benfica are o academie de top și pune mare accent pe tinerii de mare perspectivă. Vreau ca în 3-4 ani să ajung să joc la prima echipă, iar apoi să fac pasul într-un campionat și mai puternic”, spunea stoperul în acel moment. 

VIDEO Daniel Stanciu: „Credeți că am salariul mare? Informațiile voastre sunt greșite”

Citește și alte știri din Liga 2: 

Una dintre favoritele la promovare NU a primit licența pentru Liga 2 » Anunțul oficial făcut de FRF

Cum arată noul top al Academiilor de juniori, publicat de FRF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  11 Iulie 2023, 17:45

Al 747478383 lea. Urmează Mazilu de la Farul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează