FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA

Lăcătuș le cere șefilor Stelei să explice public de ce echipa nu are drept de promovare nici în acest sezon

Marius Lăcătuș
Marius Lăcătuș

Articol de - Publicat joi, 10 august 2023 07:56 / Actualizat joi, 10 august 2023 12:54

Legendarul atacant al Stelei, Marius Lăcătuș (59 de ani), le cere conducătorilor CSA Steaua București să iasă public și să explice de ce trupa din Ghencea nu are drept de promovare în Superliga nici în acest sezon. 

Într-un răspuns dat GSP miercuri, FRF a transmis că „militarii” nu pot promova nici la finalul sezonului care doar ce a început, dat fiind faptul că echipa din Ghencea se află încă sub tutela Ministerului Apărării Naționale, fiind prin urmare un club de drept public. 

Steaua, INTERZISĂ pe încă un stadion! Ședință de urgență după meciul cu Chindia + pe ce arenă au ajuns să joace acasă „militarii”
CSA STEAUA
Steaua, INTERZISĂ pe încă un stadion! Ședință de urgență după meciul cu Chindia + pe ce arenă au ajuns să joace acasă „militarii”

„Fiara” crede însă că cineva din conducerea Stelei ar trebui să iasă public și să dea explicații în fața fanilor roș-albaștrilor pentru situația actuală în care se află trupa lui Daniel Oprița. 

Marius Lăcătuș le cere șefilor Stelei să explice în mod public de ce nu pot promova: „Ar fi cazul ca cineva să iasă în față”

„Eu vorbesc în nume personal, fiecare are ideea lui, fiecare are gândurile lui. Eu spun cum gândesc eu. Nu sunt genul de om care să se ducă la club sau să-l sune pe comandant, să intervină pe undeva.

Eu am zis că e cazul ca cei din conducerea clubului și a Ministerului să dea măcar o explicație, de ce nu se reușește asocierea cu un privat, ca această echipă să aibă drept de promovare.

Dacă nu iese nimeni, noi ne putem doar da cu părerea. Habar n-am ce gânduri au. Sigur că toți cei care suntem alături de club și ne dorim ca echipa să aibă drept de promovare și să joace în Liga 1 suntem așa, cu gândurile împărțite.

Eu am crezut că vor găsi varianta cea mai bună ca echipa să aibă drept de promovare. Se pare că nu s-a găsit această variantă. De ce nu au mers mai departe, știu doar ei. Încă o dată, cred că ar fi cazul ca cineva să iasă în față și să spună public ce au de gând cu această echipă”, a precizat Marius Lăcătuș, potrivit Digi Sport. 

Marius Lăcătuș rămâne în tabăra Stelei: „Indiferent de ce se întâmplă”

În continuare, Marius Lăcătuș a reiterat ideea conform căreia va rămâne de partea Stelei indiferent de situația în care se află clubul din Ghencea. Lăcătuș este una dintre legendele roș-albaștrilor care s-a poziționat de partea echipei din Liga 2 în conflictul cu FCSB

„Pentru noi, cel mai important este că această echipă există, chiar dacă este în liga a doua. Eu sunt alături de club, de această echipă. 

Indiferent de ce se întâmplă, voi rămâne alături de această echipă”, a mai declarat Marius Lăcătuș, conform sursei citate. 

VIDEO. Fanii Stelei au luat cu asalt Târgoviște » Scandări împotriva lui Gigi Becali

Citește și: 

Sărbătoare și aroganțe cu „Brașoveanca” pe fundal, după ce au primit vestea de la TAS: „Ne-ați zăpăcit, mâncăm sâmbătă un gulaș!”

Suporterii echipei cu două titluri de campioană au izbucnit de ziua clubului: „Rușine! A doua cea mai mare gafă din istorie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
istet10
istet10  •  12 August 2023, 23:09
Postat de niculaemoromete pe 12 August 2023, 18:56

vezi pe la minutul 27,30 https://www.youtube.com/watch?v=W06n-GK8YXU&t=788s&ab_channel=ProSport

Ce tot vrei sa spui? Ca nu mai exista viata dupa fotbal? Nu putea munci altceva?

niculaemoromete
niculaemoromete  •  12 August 2023, 18:56
Postat de istet10 pe 12 August 2023, 00:29

Mai inteligentule, cunosc evenimentul. Problema este cu " existenta materiala" a victimei, adica cu exprimarea ta!!! Pricepi? E de "Divertis".

vezi pe la minutul 27,30 https://www.youtube.com/watch?v=W06n-GK8YXU&t=788s&ab_channel=ProSport

niculaemoromete
niculaemoromete  •  12 August 2023, 18:52
Postat de istet10 pe 12 August 2023, 00:29

Mai inteligentule, cunosc evenimentul. Problema este cu " existenta materiala" a victimei, adica cu exprimarea ta!!! Pricepi? E de "Divertis".

Dl Ardeleanu, despre care eu am afirmat că Lăcătuș i-a distrus existența materială: https://www.youtube.com/watch?v=W06n-GK8YXU&t=788s&ab_channel=ProSport

Vezi toate comentariile (13)
Comentează