FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL PLOIEȘTI

Marius Stan va fi noul președinte al celor de la Petrolul Ploiești » Joi are loc prezentarea oficială

Articol de - Publicat marti, 11 iunie 2019 21:26

Marius Stan (58 de ani) va fi prezentat joi în funcția de președinte al celor de la Petrolul Ploiești.

Marius Stan va fi prezentat joi, la ora 13:00, într-o conferință de presă care va avea loc pe stadionul „Ilie Oană”. La întâlnire va fi prezent și directorul partenerului-finanțator Veolia, Mihail Mihailovici.

Petrolul Ploiești a terminat sezonul pe locul patru în Liga secundă. „Găzarii” s-au luptat cu șanse la promovare până în ultima etapă, pierzând lupta pentru locul de baraj cu cei de la U Cluj.

Fanii, implicați în proiect

Cristi Vlad, fostul președinte al ploieștenilor, a fost contestat vehement de fani pe întreaga durată a sezonului. Ultrașii l-au considerat principalul vinovat pentru ratarea promovării în Liga 1. 

În luna mai a existat un nou episod între fani și club. Dragoș Ferariu, avocatul firmei conduse de Mădălin Mihailovici, era favorit să devină președinte. La aflarea veștii despre trecutul stelist al lui Ferariu, fanii au reacționat și au blocat mutarea:„Dragoș Ferariu, persoană non-grata pe Stadionul Ilie Oană!”. 

Vezi și: 

VIDEO EXCLUSIV Leo Grozavu, despre scandalul de la Petrolul: „Și-au jignit colegii! Au fost niște discuții neprincipiale”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
777ghedeon
777ghedeon  •  12 Iunie 2019, 15:50

O ***. Dupa ce a falimentat Oțelul Galati, dupa ce a fost o catastrofa la Primaria din Galati, acum poate mai reuseste prosteala si la găzari. La câți proști sunt in tara asta, are toate sansele. Mi-e scârbă.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vendredi13
vendredi13  •  12 Iunie 2019, 12:09
Postat de cpt.ahab pe 12 Iunie 2019, 12:00

Oțelul a fost distrus de Adamescu. Marius Stan a fost cel care a produs cea mai mare performanță din istoria acelui club.

Şi de contractul negociat de Marius Stan. Toţi au pus umărul inclusiv Narcis Răducan, că bani erau, dar nu cât voiau ei, aşa că ai jucat la pariuri inclusiv cu suporterii.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  12 Iunie 2019, 12:00
Postat de Eduard Zlatan pe 12 Iunie 2019, 10:10

Mi-e milă de Petrolul acum... După ce a distrus-o pe Oțelul, acum mai vrea să facă o victimă...

Oțelul a fost distrus de Adamescu. Marius Stan a fost cel care a produs cea mai mare performanță din istoria acelui club.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează