FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS MIOVENI

Marius Stoica apreciază parcursul Mioveniului: „Merităm să fim pe loc promovabil”

Articol de - Publicat marti, 10 decembrie 2019 18:04

CS Mioveni a depășit toate așteptările în campionatul care și-a consumat etapa cu numărul 20 la sfârșitul săptămânii trecute, iernând pe un meritoriu loc secund, direct promovabil, cu 37 de puncte, patru mai puțin decât liderul UTA.

„Suntem pe un loc pe care nu ne vedea multă lume la începutul campionatului şi aici este meritul nostru, al tuturor, cu conducătorii care sunt aproape de noi. Trebuie să rămânem, în continuare, în primul rând echilibraţi, să analizăm ce am făcut bine şi ce am făcut mai puţin bine până acum”, a apreciat Marius Stoica, antrenorul care ține trupa argeșeană în lupta pentru promovare. 

Echipa condusă de Dumitru Olteanu nu are prea multe ținte în retur având în vedere lotul omogen de care se bucură Marius Stoica. ”Dacă aducem, în această iarnă, 1-2 jucători trebuie să fie peste ce avem acum la dispoziție”, a concluzionat antrenorul Mioveniului care le-a acordat vacanță jucătorilor până în prima decadă a lunii ianuarie.

VEZI ȘI: 

Ioanițoaia despre venirea lui Lucescu la Rapid: „Când ești al doilea după legendarul Sir Alex Ferguson, parcă nu ți se potrivește să antrenezi în B”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează