FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Marius Șumudică, dezamăgit de conducerea lui Rapid: „Telefonul meu este închis pentru ei”

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat joi, 11 martie 2021 13:37 / Actualizat joi, 11 martie 2021 13:56

Marius Șumudică (50 de ani) s-a declarat dezamăgit de faptul că nu a fost căutat de oficialii lui Rapid pentru a-i ajuta în lupta la promovare.

După despărțirea de Rizespor, Marius Șumudică a afirmat că este dispus să ajute Rapidul, aflat într-o perioadă tulbure. Nu din postura de antrenor principal, ci folosindu-și experiența pentru a duce lucrurile pe făgașul dorit.

Totuși, Șumi, care a antrenat la Rapid între iunie 2010 și aprilie 2011, nu a fost contactat de nimeni din conducerea alb-vișiniilor, lucru care i-a lăsat un gust amar.

Marius Șumudică: „Din momentul de față, telefonul meu este închis”

„Mi-am dat seama că sunt inutil. Eu nici nu știu dacă îi pot ajuta, dar cred că prin prezența mea fizică, mentalitatea mea de învingător, agresivitatea mea ca om și caracterul pe care îl am aș fi ajutat. Am așteptat un telefon din partea lor, care nu a venit. Le mulțumesc, le doresc baftă în continuare, dar din momentul de față telefonul meu pentru ceea ce înseamnă conducerea Rapidului, administrativă și tehnică, este închis. 

Voiam să ajut fără a da pe cineva la o parte. Cred că pentru ce am făcut la Rapid meritam măcar un telefon. Probabil ei nu și-au dorit lucrul ăsta, iar din momentul de față nu mi-l mai doresc nici eu”, a spus Șumudică la emisiunea „Parfum vișiniu”. 

În momentul de față, cei care conduc Rapidul trebuie să înțeleagă că au nevoie de rapidiști, de oameni care înțeleg ce înseamnă spiritul Rapidului. Pentru mine, Rapid în momentul de față înseamnă doar suporteri - Marius Șumudică

Noi imagini de la stadionul Rapid! S-au montat primele scaune

Clasament Liga 2: Rapid, pe loc de play-out

Cu 16 meciuri jucate, Rapid ocupă locul 8 în Liga 2, cu 27 de puncte acumulate. Alb-vișiniii sunt însă la egalitate de puncte cu Petrolul, ocupanta locului 6, primul care asigură accederea în play-off.

VIDEO. Cum plătea George Copos primele la Rapid: „Nu știu cum socotea de nu rotunjea”

Citește mai multe știri din Liga 2: 

Comunicatul Universității Cluj, după ce FRF i-a acordat Farului victoria la masa verde: „Lipsă totală de fair-play”

Fanii lui U Craiova 1948 se revoltă! Amenințări după prima înfrângere: „Nu vă recomandăm, «dragi» purtători de tricouri ale Științei, să vedeți repercusiunile”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
balaur
balaur  •  11 Martie 2021, 20:59

Asa s-a suparat si pe Petrescu cand a semnat cu Rizespor, ca de ce nu l-a sunat sa-i ceara informatii despre fotbalul turc. A zis ca telefonul e inchis pentru Petrescu. Un clovn prost acest sumudica.

22cea
22cea  •  11 Martie 2021, 15:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tororosso
tororosso  •  11 Martie 2021, 15:19

Gură bogată zis și Șumi se poate compara la fix cu cocoșul de vânt de pe hornurile caselor . Se sucește precum bate vântul . El când scapă câte o perlă stă mirat două zile să afle cam ce a vrut să spună . Un proverb neaoș spune că gura bate cu*ul !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează