FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

EXCLUSIV Marius Șumudică, reacție violentă după ce Rapid a ratat promovarea: „E tragic! Ar trebui dată o bombă și curățat tot!”

În perioada în care era jucător, Marius Șumudică a cucerit un titlu și două Cupe alături de Rapid. Ca antrenor, i-a pregătit pe giuleșteni în sezonul 2010-2011 +11   FOTO
În perioada în care era jucător, Marius Șumudică a cucerit un titlu și două Cupe alături de Rapid. Ca antrenor, i-a pregătit pe giuleșteni în sezonul 2010-2011

Articol de - Publicat duminica, 02 august 2020 21:52 / Actualizat duminica, 02 august 2020 22:24

Marius Șumudică (49 de ani), în prezent tehnicianul lui Gaziantep, este dezamăgit de prestația lui Rapid din play-off-ul pentru promovare al eșalonului secund. Giuleștenii au încheiat pe ultimul loc, după egalul cu Turris (1-1).

„Mi-a lăsat un gust amar. Rapid a avut o șansă mare anul acesta, prin organizarea play-off-ului. În sezonul următor va fi mult mai greu. Cu tot respectul pentru echipele care au promovat, a fost un play-off de slabă factură. Îți dai seama de valoarea lor când vezi că nu a câștigat niciodată echipa gazdă. Este incredibil”, a declarat Șumudică pentru GSP.ro.

Marius Șumudică: „Rapidul n-avea voie să termine în acest fel play-off-ul!”

Fostul antrenor și jucător al Rapidului are un semn de întrebare privind viitorul alb-vișiniilor: „Să vedem dacă va mai exista susținere financiară și cine va rămâne acolo. Nu știu dacă Alexa trebuie să continue, este colegul meu, nu mă pot pronunța. Ei știu cel mai bine ce proiect au, dar e tragic! În momentul în care această echipă termină pe locul 6 din 6... este un semnal de alarmă!”.

„Ar trebui dată o bombă acolo și curățat tot! Rapidul n-avea voie să termine în acest fel play-off-ul! Cei care conduc trebuie să-și asume rezultatul”, a încheiat, în termeni duri, Marius Șumudică.

Clasamentul final al play-off-ului din Liga 2:

VIDEO FLASH NEWS: UTA și FC Argeș au promovat în Liga 1. Mioveni merge la baraj

FOTO Imagini de la finalul meciului Rapid - Turris 1-1

+7 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 2:

Claudiu Niculescu se teme de baraj: „Va fi foarte greu! Jucătorii mei au clacat”

Imaginile bucuriei piteștenilor. Ionuț Badea: „E ceva unic! Este succesul celor mărunți care, deodată, au ajuns zmei”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
cristi05
cristi05  •  03 August 2020, 16:26
Postat de kamouniyak pe 02 August 2020, 23:08

Macar au scos-o pe Turris Dragnea in minutul 96. Respect! Asta numai de la Dumnezeu a putut sa fie dupa ce aia au furat tot campionatul regulat!! Sper sa nu le vina vreo idee maine la sedinta FRF sa joace baraj si Turris Dragnea si Petrolul cu Iasi si Dinamo din Liga 1. Dar probabil...

Ca nu ati vrut sa promoveze turris e optiunea dvs. dar chestia cu furatul at trebui dovedita prin exemple. aveti un astfel de exemplu din play off sau e numai gargara ieftina ?

vladutz13
vladutz13  •  03 August 2020, 11:07

Pai baga el bani in jucatori mai buni? Nu inteleg astea cu bombele... numai la noi ratarile de obiective sunt vazute ca un dezastru.

cristiang
cristiang  •  03 August 2020, 10:41

Numai Motroc poate realiza aceasta promovare. Are experienta , pragmatismul necesar parcurgerii unor etape absolut firesti in drumul unei promovari , ADN de rapidist . Alo , se aude in galerie ???

Vezi toate comentariile (19)
Comentează