FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Mesaj războinic de la Dej pentru dinamoviști: „Vom lupta!”

Articol de - Publicat miercuri, 03 mai 2023 19:04 / Actualizat miercuri, 03 mai 2023 21:40

Președintele clubului Unirea Dej, Gabriel Măgdaș, le-a transmis dinamoviștilor că alb-albaștrii vin la București hotărâți să-și vândă scump pielea și să lupte până la capăt pentru un loc de baraj pentru promovarea în Superliga.

  • Dinamo - Unirea Dej se joacă sâmbătă, de la ora 14:45, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1.

Contactat de Gazeta Sporturilor, oficialul Unirii Dej a precizat că, din punctul lui de vedere, nu sunt probleme cu dosarul de licențiere pentru Liga 1. 

GSP a dezvăluit că Unirea Dej nu este ferm convinsă că va obține licența sportivă, din cauză unor detalii de infrastructură și de organizare a activității la propriul centru de juniori..

Unirea Dej, despre licența pentru Superliga: „Nu avem probleme în zona financiară”

„Văd că ies tot felul de informații. Situația este simplă, noi am depus dosarul, respecând toate cerințele. Vom afla decizia FRF la finalul lunii mai. Sperăm ca răspunsul să fie pozitiv. Nu avem îndoieli. Nu avem probleme în zona financiară. Restul sunt chestii pe care le aflăm pe parcurs. Noi n-am mai făcut licențieri pentru Liga 1.

Chiar dacă vor mai fi anumite cerințe de acoperit, în caz de promovare, noi fiind în Liga 2 va trebui să le rezolvăm”, a declarat președintele clubului Unirea Dej, Gabriel Măgdaș.

Unirea Dej vine să învingă Dinamo pe „Arcul de Triumf”

Oficialul anunță că Unirea Dej va lupta până la capăt pentru promovarea în Superliga.

„Pur și simplu, noi jucăm la maximum toate meciurile, și așteptăm decizia FRF. Vom lupta cu Dinamo pentru șansa noastră. Nu a existat și nu va exista vreodată altceva la Dej. Doamne, Dumnezeule!

Mergem să jucăm cu Dinamo! Vă dau maxim de asigurări că Unirea Dej nu va trata meciul într-un fel sau altul. Ne bucurăm la maxim de acest play-off, încercăm să scoatem tot ce putem din el.

Este exclus ca echipa să fie descumpănită de zvonurile legate de licență. Vă dau asigurări maxime că așa ceva nu există la Unirea Dej. Noi nu avem ce pierde, în niciun scenariu. Și dacă va fi un scenariu negru, Doamne, feri!, noi sportiv vom lupta.

Noi am luat în serios acest proiect de acum cinci ani, de când s-a implicat primăria. Ca dovadă că am reușit să ajungem până aici cu un buget de 600.000 de euro”.

Președintele clubului Unirea Dej, Gabriel Măgdaș, a precizat că în cazul promovării meciurile de pe teren propriu vor fi jucate la Cluj-Napoca sau la Mediaș.

Cu Dinamo va fi un meci cum au fost și celelalte. Unele ne-au ieșit, altele nu. Parcă am făcut contract cu barele de când am intrat în play-off. Avem cinci-șase bare. Sunt meciuri cu altă încărcătură. Avem jucători care n-au mai jucat asemenea meciuri. Este un scenariu nou pentru toată lumea din club 
- Gabriel Măgdaș, președinte Unirea Dej

Dinamo și Unirea Dej s-au întâlnit de două ori în acest sezon: 

  • Dinamo - Unirea Dej 2-3 (etapa 4, sezonul regular, 27 august 2022)
  • Unirea Dej - Dinamo 0-3 (etapa 2, play-off, 2 aprilie 2023)

Citește mai multe știri din Liga 2:

Doi dinamoviști, în pericol de suspendare pentru meciul decisiv cu Oțelul
Dinamo
Doi dinamoviști, în pericol de suspendare pentru meciul decisiv cu Oțelul
Poli Iași, înapoi în Superliga » Imaginile zilei în Moldova + Galeria Oțelului, provocată: jandarmii au intervenit
Poli Iași
Poli Iași, înapoi în Superliga » Imaginile zilei în Moldova + Galeria Oțelului, provocată: jandarmii au intervenit

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
calugarul.avacum.de.la.varatec
calugarul.avacum.de.la.varatec  •  03 Mai 2023, 21:37

A mancat Galatiul *** si acum toti tipa speriati ca vor lupta si dupa moarte impotriva lui Dinamo!@!....Urat mod pentru Dorinel sa-si justifice impotenta fotbalistica! De-aia au pierdut ei la Iasi, pentru ca au tras altii pentru Dinamo! E noaptea mintii in Romania!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează