FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

video Mesajul suporterilor după ce Dinamo a clacat la Iași și a ratat promovarea directă » Galeria i-a chemat pe jucători la gard

Mesajul suporterilor după ce Dinamo a ratat promovarea directă: ce le-au spus jucătorilor care au mers la galerie
Mesajul suporterilor după ce Dinamo a ratat promovarea directă: ce le-au spus jucătorilor care au mers la galerie

Articol de - Publicat duminica, 21 mai 2023 17:59 / Actualizat luni, 22 mai 2023 01:14

Fanii lui Dinamo au fost prezenți în număr mare în deplasarea de la Iași, cu peste 1500 de suporteri alb-roșii în peluza oaspete.

Aceștia au digerat cu greu înfrângerea fără drept de apel, 1-4, dar la final s-au mobilizat pentru a le da încredere jucătorilor în vederea barajului.

VIDEO Dinamoviștii au scandat cu fanii: „Promovăm, promovăm!”

Galeria i-a chemat pe fotbaliști și a strigat alături de ei minute în șir „Iubim fără regrete Dinamo”, „Dinamo, luptă Dinamo!” și „Promovăm, promovăm!”.

Dinamo va avea o dublă dificilă cu FC Argeș, pe 27 mai și 3 returul (datele exacte vor fi stabilite luni). „Câinii” au plecat cu 4 accidentați de la Iași - Patriche, Bani (care va fi și suspendat pentru meciul tur), Neluț Roșu și Bena. Lor li se alătură Bordușanu, care va fi operat din nou și va lipsi mai mult timp.

Acum ne așteaptă barajul. Sper să refac echipa până la acele meciuri. Dar vom vedea ce va fi. Dacă ne organizam mai devreme, poate speram la calificarea directă. Am pierdut multe puncte la început și am alergat să recuperăm distanța. A fost foarte greu. Acum ne așteptă barajul. Dacă ne uităm de unde am plecat, e un sezon bun
Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Mesajul suporterilor după ce Dinamo a clacat la Iași și a ratat promovarea directă » Galeria i-a chemat pe jucători la gard

Bannere ale fanilor dinamoviști prezenți la Iași: „Toți ne-au săpat groapa, dar noi am crescut în ea / Am căzut, ne-am ridicat când nimeni nu credea / Nimic nu poate ucide ceva ce nu moare niciodată, / Prin suferință vom deveni mai buni decât am fost vreodată”.

Concluzia șefilor lui Dinamo după 1-4 cu Poli Iași: „Am arătat ca o echipă care nu merită să fie în prima ligă”
POLI IAȘI - DINAMO 4-1
Concluzia șefilor lui Dinamo după 1-4 cu Poli Iași: „Am arătat ca o echipă care nu merită să fie în prima ligă”
Ovidiu Burcă, dezamăgit după umilința cu Poli Iași: „Cel mai slab meci din acest an” » S-a luat de FRF + Probleme pentru Dinamo înainte de baraj
POLI IAȘI - DINAMO 1-4
Ovidiu Burcă, dezamăgit după umilința cu Poli Iași: „Cel mai slab meci din acest an” » S-a luat de FRF + Probleme pentru Dinamo înainte de baraj

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (49)
gigi.debelihu
gigi.debelihu  •  22 Mai 2023, 19:33
Postat de viktorrush pe 21 Mai 2023, 20:48

bai tibi iq 33,nu aveati sansa niciodata. burca v-a curatat de la inceput.

Vezi-ti bă de caricatura ta de echipa, pe care Farul ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

duta_dd
duta_dd  •  22 Mai 2023, 17:53

„Promovăm, promovăm!” .. in ce an? Daca meritam ceva s-ar fi vazut la Iasi...

bibi.gecali
bibi.gecali  •  22 Mai 2023, 10:36

Suporterii dinamoviști le-au spus sa se bucure și să petreacă! Pentru că partea întunecată a României a realizat o noua performanță notorie: au rămas să se pregătească pentru Ch. League!

Vezi toate comentariile (49)
Comentează