FOTBAL  »  LIGA 2  »  POLI IAȘI - DINAMO 4-1

VIDEO EXCLUSIV Concluzia șefilor lui Dinamo după 1-4 cu Poli Iași: „Am arătat ca o echipă care nu merită să fie în prima ligă”

Articol de , - Publicat duminica, 21 mai 2023 16:14 / Actualizat duminica, 21 mai 2023 16:52

Andrei Nicolescu, președintele lui Dinamo, a fost prezent la Iași, acolo unde Dinamo a fost învinsă clar de Poli, 1-4.

Dinamo va juca la baraj, spre nemulțumirea conducătorilor. Deși după meci s-a așezat lângă jucători pentru a-i încuraja și a mers în vestiar, la final, Andrei Nicolescu s-a declarat dezamăgit de prestația elevilor lui Ovidiu Burcă.

Iată barajele de promovare/menținere în Superliga! » Când se joacă meciurile decisive
BARAJE
Iată barajele de promovare/menținere în Superliga! » Când se joacă meciurile decisive

Andrei Nicolescu, dezamăgit de prestația jucătorilor lui Dinamo: „Am arătat ca o echipă care nu merită să fie în prima ligă”

„Noi am venit încrezători în forțele noastre, pentru că veneam după două meciuri în care am arătat bine. Dar se pare că nu suntem pregătiți să exprimăm această calitate pe o perioadă îndelungată. Nu am făcut un meci bun! A fost unul modest. Am arătat ca o echipă care nu merită să fie în prima ligă. Se întâmplă să fie și zile de genul acesta. Nici nu știu care e explicația. E foarte greu de explicat.

Pe de altă parte, lupta continuă. Încercăm să fim mai pregătiți în lupta următoare pentru evenimente pe care nu le-am lua în considerare, cum a fost cel de la începutul meciului (n.r- gafa lui Filip Dujmovic, care a dus la golul de 1-0). Mental, jucătorii erau concentrați în altă parte. Și ăsta a fost rezultatul.

Acum trebuie să ne păstrăm echilibrul. Eu încerc să păstrez grupul unit, grupul a dus Dinamo în acest moment. Credeam că ne vom califica azi, că vom face un meci bun. Dar și dacă am fi câștigat, tot nu era de ajuns”, a declarat Andrei Nicolescu pentru GSP.ro.

Toate accidentările sunt grave. Asta ne îngrijorează pentru baraj. Dar Dinamo va lupta până la capăt. Dinamo are șansele ei. 

- Andrei Nicolescu, președinte Dinamo

VIDEO Jucătorii lui Dinamo, dezamăgiți la finalul partidei

În ciuda înfrângerii, „câinii” au fost așteptați de câțiva fani la ieșirea de la vestiare. Iar în ciuda dezamăgirii, fotbaliștii au dat autografe și au făcut poze cu suporterii.

Citește și: 

Dorinel Munteanu are planuri mari după ce a dus-o pe Oțelul din Liga 3 în Liga 1: „Vreau în play-off la anul!”

Ovidiu Burcă, dezamăgit după umilința cu Poli Iași: „Cel mai slab meci din acest an” » S-a luat de FRF + Probleme pentru Dinamo înainte de baraj

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
istet10
istet10  •  22 Mai 2023, 23:46
Postat de redbuldog pe 21 Mai 2023, 21:21

Dah sa vazut de la meciul cu Dej(0-0) ca nu putem sa promovam..!Trebuie un proiect serios si oricum alt buget,ca sa aduci 4-5 titulari experimentati,langa care tineri sa creasca,si evoluti cu prestanta si constanta cu care sa ataci primele locuri in editia viitoare,din liga II-a!

Deci pa la baraj?

bozo76
bozo76  •  22 Mai 2023, 05:08

A inceput si nicolescu sa vorbeasca ? Cum adica accidentati grav si batuti cu 4-1?! Asta trebuie sa pteocupe antrenorul....

creeperno807
creeperno807  •  21 Mai 2023, 22:42

Indiferent de rezultat, trebuie realizate transferuri in vara!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează