FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

video+foto 3 detalii de la Metaloglobus - Dinamo 1-2. Capete sparte, sânge, ambulanța a intrat pe gazon + VIDEO cu momentul special de la final

Deniz Giafer
Deniz Giafer

Articol de - Publicat sambata, 22 octombrie 2022 19:20 / Actualizat duminica, 23 octombrie 2022 00:58

Dinamo a învins în deplasarea cu Metaloglobus, 2-1, meci jucat la Clinceni. Pe arena din Ilfov au fost mai multe clipe de panică pe durata partidei, din cauza accidentărilor.

Fundașul central al gazdelor Okan Chatziterzoglou a avut nevoie de intervenția medicilor de pe ambulanță în minutul 55, după ce s-a prăbușit pe gazon după un duel la minge și a rămas inert câteva momente. Colegii și adversarii i-au acordat primul ajutor și au făcut semne disperate către margine, temându-se de ceva grav, iar ambulanța a intrat pe gazon pentru a-i da îngrijiri medicale, timp de câteva minute.

Grecul de 26 de ani și-a revenit și a putut continua partida. 

+28 FOTO

Accidentări pe bandă rulantă

Un sfert de oră mai târziu, dinamovistul Bordușanu s-a accidentat grav și a fost cărat pe brațe la vestiare, neputând pune piciorul în pământ din cauza durerii. A fost înlocuit cu Delciu. După meci a plecat cu ambulanța la spital pentru investigații suplimentare (detalii aici).

+4 FOTO

A fost un meci cu intervenții dure, iar Giafer, Bani și Bena și-au spart capetele, toți purtând bandaje în jurul frunții după incidente. 

+28 FOTO

Fanii lui Dinamo, alături de jucători și de antrenor într-un moment extraordinar de bucurie

După meci, sutele de suporteri dinamoviști prezenți pe stadionul din Clinceni au cântat împreună cu jucătorii, într-un moment special, iar la final i-au strigat numele antrenorului Ovidiu Burcă și l-au chemat să scandeze alături de ei, iar antrenorul de 42 de ani s-a conformat. 

Jucătorii au sărbătorit și în vestiar, cântând cântecele fanilor:

Burcă voia să-l schimbe pe Bani

Dinamo a urcat pe locul 11 după acest meci, în care Bani a ratat un penalty și a înscris un gol superb direct din lovitură liberă (64). Gorka deschisese scorul pentru „câini” (25), iar până la final a mai marcat și Chiorean, pentru gazde (90+1). 

Chiar înainte de reușita lui Bani, Ovidiu Burcă pregătea o schimbare: voia să-l înlocuiască pe Ahmed cu Lamine Ghezali, care era deja la marginea terenului și primea indicații. A amânat-o pentru executarea loviturii libere, iar după gol, antrenorul roș-albilor a renunțat la a mai face această modificare. 

Ghezali n-a mai intrat deloc, din cauza accidentărilor care au necesitat alte schimbări.

+45 FOTO
„Speranța e mai vie ca niciodată” » Energizați de ultimele rezultate ale lui Dinamo, liderii DDB fac un anunț important: ce achiziție au făcut
METALOGLBOUS - DINAMO 1-2
„Speranța e mai vie ca niciodată” » Energizați de ultimele rezultate ale lui Dinamo, liderii DDB fac un anunț important: ce achiziție au făcut
Aflată în cursa pentru play-off, Dinamo a primit o lovitură grea: jucătorul a fost dus pe brațe la vestiare!
DINAMO
Aflată în cursa pentru play-off, Dinamo a primit o lovitură grea: jucătorul a fost dus pe brațe la vestiare!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
nicu72
nicu72  •  23 Octombrie 2022, 10:25
Postat de creeperno807 pe 22 Octombrie 2022, 22:30

Arbitraj de tot *** la final

S-o fi uitat la pauza pe reluari si a vazut ca ne-a dat penalty cam usor.

parpalache
parpalache  •  23 Octombrie 2022, 06:35

Mda!Rezulta ca dinamoviștii „s-au accidentat”singuri!Când Bena a fost impins de Caramalau-care avea deja un galben și a cazut cu capul in figura lui Bani-spargându-i nasul și arcada,arbitrul era la doi pași!Și n-a fluierat fault!Pentru ca la faza urmatoare-când avea doi jucatori mai puțin pe teren-Dinamo sa primeasca gol- intrand in deruta pentru finalul de meci și numai imprecizia celor de la Metaloglobus, a facut sa nu fie egalata( de la portarul Dujmovic...Dumnezeu cu mila)!

creeperno807
creeperno807  •  22 Octombrie 2022, 22:30

Arbitraj de tot *** la final

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close