FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV // FOTO Aflată în cursa pentru play-off, Dinamo a primit o lovitură grea: jucătorul a fost dus pe brațe la vestiare!

Antonio Bordușanu, scos pe brațe azi, la Clinceni
Antonio Bordușanu, scos pe brațe azi, la Clinceni

Articol de - Publicat sambata, 22 octombrie 2022 16:45 / Actualizat sambata, 22 octombrie 2022 17:20

Dinamo a înregistrat astăzi o nouă victorie, 2-1 cu Metaloglobus, la Clinceni, „câinii” apropiindu-se și mai mult de zona play-off. Ovidiu Burcă a avut numeroase motive de satisfacție și azi, dar accidentarea lui Antonio Bordușanu, în repriza secundă, îi dă mari bătăi de cap tehnicianului de 42 de ani.

Accidentarea lui Antonio vine fix în preajma partidei de joi, de acasă, cu Slatina, formație pe care Burcă a promovat-o în liga secundă.

Patrick Mouratoglou, primul mesaj după anunțul că Simona Halep a fost depistată pozitiv » Ce a scris după 18 ore + Răspunsul jucătoarei
HALEP, DEPISTATĂ POZITIV
Patrick Mouratoglou, primul mesaj după anunțul că Simona Halep a fost depistată pozitiv » Ce a scris după 18 ore + Răspunsul jucătoarei

Luni se află verdictul în cazul lui Antonio Bordușanu

Jucătorul de 18 ani, care a devenit un fotbalist important în 2022 pentru trupa din Ștefan cel Mare, a părăsit accidentat gazonul și riscă să rateze o bună perioadă de timp.

În funcție de RMN-ul de luni, se va cunoaște exact dacă Bordușanu va mai juca în acest an calendaristic pentru roș-albi. „În privința lui Bordușanu nu știu exact, are o problemă la genunchi. Din această cauză nu sunt prea bucuros, nu știu ce este, sperăm să fie bine, e un tânăr de mare viitor și sper să fie alături de noi rapid”, a reacționat antrenorul pentru GSP.ro.

Dinamoviștii se tem să nu fie vorba despre o ruptură a ligamentelor! 

+4 FOTO

Bordușanu este o piesă esențială întrucât acoperea postul de jucător eligibil U19, nu doar U21. Antonio a fost titular în 91 la sută dintre meciurile sezonului, a adunat 85 la sută din minutele ediției și a participat la 25 la sută dintre golurile formației sale.

Dinamo se mută la Giurgiu

În schimb, s-a lămurit o problemă importantă pentru gruparea dinamovistă. Așa cum anunța Gazeta Sporturilor deunăzi, formația va juca la Giurgiu în continuare, acolo unde este neînvinsă în campionat și în Cupa României.

Meciul dintre Dinamo și Slatina, de joi seară, de la ora 17:00, se va juca pe stadionul „Marin Anastasovici”.

Elevii lui Ovidiu Burcă vor începe de luni antrenamentele pentru etapa cu oltenii, iar de miercuri se intră în cantonament. Doar cu o seară înainte de meci. La începutul experienței sale la Dinamo, Burcă îi ținea mai multă vreme în cantonament pe jucătorii săi.

După victoria cu Ripensia (1-0), remiza cu FCU Craiova (0-0) și succesul de azi cu Metaloglobus (2-1), Ovidiu Burcă i-a recompensat cu o zi și jumătate liberă, până luni, când reîncep treaba.

1 golși 2 assisturi a adunat Bordușanu pentru Dinamo în 11 meciuri în actuala ediție

VIDEO » Ce a declarat Ahmed Bani după Metaloglobus - Dinamo

Mai multe știri despre Dinamo: 

Ovidiu Burcă, declarație stranie după Metaloglobus – Dinamo: „Toți vor să ne smulgă inimile din piept, să le pună pe masă și să le povestească nepoților cum a fost”

Ce spune șeful de la Dinamo, după ce fanii au început să strângă bani pentru salarii: „Nu sunt întârzieri mari”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (12)
creeperno807
creeperno807  •  22 Octombrie 2022, 22:35

Delciu e foarte bun

elgabri
elgabri  •  22 Octombrie 2022, 22:02
Postat de rocky5 pe 22 Octombrie 2022, 17:30

La Giurgiu e casa celor de la fcsb!:)))

Le am spart casa ;)))))))))))

rocky5
rocky5  •  22 Octombrie 2022, 20:50
Postat de vanbasten_85 pe 22 Octombrie 2022, 18:23

A mai trimis Bricheta cu grecul inca un smecher de arbitru care sa iasa in evidenta.Inainte de faza golului celor de la Metaglobus jucatorul lor impinge un dinamovist in altul, se iese cu capul spart al dinamovistului iar arbitrul lasa faza in avantajul celor de la Metaglobus.3 fotbalisti accidentati grav la Dinamo, niciun fault macar fluierat.Multumim, Bricheta si Burli pentru arbitrajul premium!

Metaloglobușii au jucat cam dur, chiar violenți pe alocuri!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close