FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

VIDEO Ce spune șeful de la Dinamo, după ce fanii au început să strângă bani pentru salarii: „Nu sunt întârzieri mari”

Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo +49   FOTO
Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo

Articol de , - Publicat sambata, 22 octombrie 2022 15:46 / Actualizat sambata, 22 octombrie 2022 18:25

Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo, s-a declarat încrezător că fanii din DDB vor strânge banii necesari pentru a plăti salariile jucătorilor pe luna în curs. 

După Metaloglobus - Dinamo 1-2, Vlad Iacob a vorbit cu reporterii prezenți la stadionul din Clinceni și a oferit asigurări că situația de la club se va redresa.

Vineri, DDB, programul socios care a susținut financiar clubul în ultimii ani, a făcut un apel la masa de suporteri, în speranța de a aduna 60.000 de euro pentru plata salariilor de la club.

Patrick Mouratoglou, primul mesaj după anunțul că Simona Halep a fost depistată pozitiv » Ce a scris după 18 ore + Răspunsul jucătoarei
HALEP, DEPISTATĂ POZITIV
Patrick Mouratoglou, primul mesaj după anunțul că Simona Halep a fost depistată pozitiv » Ce a scris după 18 ore + Răspunsul jucătoarei

Ce spune șeful de la Dinamo, după ce fanii au început să strângă bani pentru salarii

„Susținerea celor din DDB este în continuare esențială. Cred că jucătorii vor avea răbdare, sunt înțelegători și oricum nu există întârzieri mari, e vorba doar de câteva zile.

Jucătorii au răbdare, am încredere că fanii vor fi alături de noi, că sunt motivați și de felul în care arată echipa, de spiritul de sacrificiu arătat de jucători pe teren. Sper ca lucrurile să se rezolve cât mai curând.

Cred că fanii vor reuși să strângă banii”, a precizat Iacob.

Vlad Iacob așteaptă o decizie favorabilă din partea judecătorului sindic

Referitor la planul de reorganizare, în privința căruia se așteaptă aprobarea din partea judecătorului sindic, Iacob a spus:

„Aștept și sper ca instanța să ia decizia potrivită. Spre deosebire de celelalte instanțe, cele de insolvență au termenele destul de rapid. Chiar dacă nu va fi luată o decizie luni, probabil la următorul termen vom avea o decizie pozitivă”.

Termenul inițial pentru validarea planului fusese 24 octombrie, dar Dorin Șerdean, acționarul majoritar din acte, a depus o contestație împotriva hotărârii Adunării Generale a Creditorilor Dinamo 1948 SA din 14 octombrie 2022, în bază căreia a fost votat Planul de reorganizare, astfel că validarea nu se mai poate face la termenul de luni, 24 octombrie.

+45 FOTO

Mai multe știri despre Dinamo: 

Ovidiu Burcă, declarație stranie după Metaloglobus – Dinamo: „Toți vor să ne smulgă inimile din piept, să le pună pe masă și să le povestească nepoților cum a fost”

Răzvan Zăvăleanu îl contrează pe Nicolae Badea în instanță și îl scoate dator față de Dinamo!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
cdba3133
cdba3133  •  23 Octombrie 2022, 12:15
Postat de albu pe 22 Octombrie 2022, 20:44

Tot noi suporterii o sa strangem ca daca ne lasam pe mana actionarului majoritar intram in faliment. Serdeane e' nevoie de bani la echipa,se aude?

serdean la capitolul BANII stie ca si el trebuie sa ia. In nici-un caz sa dea. Doar este ACTIONAR PRINCIPAL. NU?

creeperno807
creeperno807  •  22 Octombrie 2022, 22:36

Actionarul majoritar vrea si el bani, dar n-o sa mai aiba nici macar actiuni

albu
albu  •  22 Octombrie 2022, 20:44

Tot noi suporterii o sa strangem ca daca ne lasam pe mana actionarului majoritar intram in faliment. Serdeane e' nevoie de bani la echipa,se aude?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează