FOTBAL  »  LIGA 2  »  METALOGLOBUS

Metaloglobus face victimă după victimă! A învins-o și pe CS Mioveni și are 7 puncte din 3 meciuri în 2019

Metaloglobus a remizat pe Ilie Oană, 1-1
Metaloglobus a remizat pe Ilie Oană, 1-1

Articol de - Publicat duminica, 10 martie 2019 09:34

Metaloglobus Bucureşti a trecut de CS Mioveni, 2-0, completând un excelent start de miniretur, după ce a mai câștigat cu FC Argeș, 1-0 și a remizat cu Petrolul 1-1.

Cele două reuşite ale victoriei împotriva trupei argeşene au venit în partea secundă a jocului şi au fost realizate de ex-petroliştii Florin Plămadă şi Claudiu Herea.

„S-a dovedit şi cu acest prilej că alegerile din iarnă au fost inspirate, atât la banca tehnică cât şi la lotul de jucători. Nu suntem încă liniştiţi, mai este mult de jucat, dar ne aflăm pe drumul bun.

La cum arată jocul nostru acum afirm cu tărie că putem bate orice adversar din campionat”, a spus Marius Burcă, preşedintele Metaloglobusului, la Sport Total FM după meciul cu CS Mioveni.

Deşi a avut un debut dificil de miniretur, cu jocuri împotriva Argeşului, Petrolului şi Mioveniului, Metaloglobus a strâns şapte puncte din cele trei dispute.

CLASAMENT LIGA 2

clasament liga2

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează