FOTBAL  »  LIGA 2  »  METALOGLOBUS - RAPID 0-0

METALOGLOBUS - RAPID 0-0 // Fanii sunt din nou pe jar! 15 reacții nemiloase pe Facebook: „Petarde de jucători, pseudo-antrenor și manageri bișnițari. Să vă fie rușine!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 septembrie 2019 15:36

Rapid a obținut doar un punct din deplasarea cu Metaloglobus, încheiată 0-0. Giuleștenii au avut om în plus din minutul 14, dar n-au putut să înscrie în poarta echipei fostului rapidist Marius Măldărășanu. 

Deși Rapid e în cărți în lupta pentru promovare (locul 4, la două puncte de locul doi), fanii par să-și fi pierdut din nou răbdarea cu echipa. Imediat după finalul meciului, fanii s-au dezlănțuit pe pagina oficială de Facebook a clubului, unde l-au criticat pe Pancu. Nici jucătorii n-au scăpat. 

Bogdan Oprea: „Execrabilă partea a doua. Pancule, și cu teren, și fără teren, ai alte lucruri de rezolvat. Nu avem vârf, din păcate”.  

Costel Lipan: „Rapid nu are cum să intre în Liga 1 cu Pancu antrenor. Nu ai om de gol, Pancule. Ce avea Vlada?”  

Adrian Cristian: „Suntem vai mama noastră! Zici că jucăm desculți și ne e frică să lovim mingea!” 

Ionel Alecu: „Pancu face ce vrea la echipă, este de neatins. Se investește degeaba în jucători noi. Este criminal omul, pur și simplu își bate joc de toți. Nu mă mai pot uita la așa ceva.” 

Sebastian Bozianu: „Ăștia fac și antrenamente sau vin direct la meci? Slab, praf, rușinos!” 

Cătălin Balau: „Cineva să îi zică lui Sefer că festivalul baloanelor cu aer a fost în Sovata. Ne-a exasperat cu șuturile lui penibile.”  

Ionuț Lucian Ciucur: „Chiar jucăm foarte slab. Cum să nu fii în stare să legi 5 pase consecutive în terenul advers? A ieșit Crețu în minutul 75, credeam că a ieșit de la pauză. Nu înțeleg de ce jucăm fără Jorza sau Labeau” 

Ionuț Popescu: „Petarde de jucători, pseudo-antrenor și manageri bișnițari. O rețetă a succesului la promovare.” 

Răducu Stănescu: „Dacă făceau adversarii schimbările pentru noi, tot nu ieșea așa rău. A scos Pancu toți jucătorii care mișcau un pic. Lazăr nu joacă absolut nimic, dar este titular. Logica lui Pancu o să mai coste multe puncte pierdute.”  

Alexandru Toma: „Nu avem vârf autentic, Pancu nu vede!”

Popa Ionuț Cosmin: „Nimic nu jucăm, clar Pancu nu are treabă cu antrenoratul” 

Daniel Coman:„ Unde sunt apărătorii lui Pancu? Vreau să văd acum ce mai aveți de spus în apărarea lui. Nici acum nu a fost bun terenul? Încă mai avem nevoie de timp, nu? Cât să mai așteptăm? Încă un sezon în Liga 2, nu? Vă convine așa?”  

George Sultanul: „Să vă fie rușine! Jucăm aproape tot meciul cu în plus și nu arătăm nimic. Joc static și previzibil, cu șuturi peste poartă sau foarte slabe.”  

Iulian Gheorghe: „Nu sunt suporter de rezultat, dar nu jucăm nimic, domnule antrenor! Noi, suporterii, cred că avem o limită. În niciun caz suporterii care suferă pentru Rapid nu sunt «șobolani».” 

Dragoș Negulescu: „Iar vine Pancu și zice că n-avem precizie la finalizare. Două săptămâni până la următorul meci, numai șuturi la poartă, toată echipa!” 

Vezi și: 

Rapid se împotmolește cu Metaloglobus, deși a jucat cu om în plus încă din minutul 14 » Toate rezultatele + clasamentul actualizat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
899401133777278
Eugen Bitica  •  30 Septembrie 2019, 09:18

Dacă se vrea promovarea acum sa schimbe antrenorul pina nu e prea tîrziu ca RAPID nu nu joacă nimic. Rapid nu este proprietatea nimănui . Ca rapidisti vrem promovarea nu experiențe cu antrenori de mari rapidisti.

899401133777278
Eugen Bitica  •  30 Septembrie 2019, 09:05

Conducerea sa ia masuri urgente . Echipa nu are nici o idee de joc. RAPID trebuie antrenată sa joace de un antrenor cu experienta sa nu se faca experimente cu Pascu ca e păcat de cei care suferă in fata televizoarelor. MULTUMESC RAPID

899401133777278
Eugen Bitica  •  30 Septembrie 2019, 08:53

Pascu nu e de Rapid si nu trebuie lasat sa faca ce vrea el la club ca nu are nici o idee de joc, ca Rapid nu e proprietatea lui. Conducerea sa ea măsuri urgente dacă se vrea promovarea. Hai rapid

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close