FOTBAL  »  LIGA 2  »  REZULTATE

LIGA 2 // Petrolul - CS Mioveni 0-0, în ultimul meci din etapa a 9 » Toate rezultatele + clasamentul actualizat

Articol de GSP - Publicat marti, 01 octombrie 2019 19:40

În ultimul meci al etapei a 9-a, Petrolul și CS Mioveni au terminat la egalitate, 0-0. 

Petrolul - CS Mioveni 0-0

Cele două formații care își propun promovarea s-au anihilat reciproc. Jocul a fost unul echilibrat, cu ocazii la ambele porți, dar atacanții au fost lipsiți de inspirație.

Pe final, Petrolul, împinsă de la spate de galerie, a căutat golul victoriei, dar nu a putut marca. În minutul 90+4, CS Mioveni a ratat o ocazie uriașă, prin Coșereanu, care a trimis pe lângă poartă din 6 metri, iar meciul s-a terminat la egalitate. 

După acest meci, CS Mioveni este pe 4, cu 17 puncte, fiind sigura echipă neînvinsă din Liga 2. Petrolul este pe 11, cu 12 puncte.

Petrolul: Avram - Bărboianu, Sîrghi, Cionac, Ticu - Tudor, Meza Colli, Mihăescu, Stoica - Hamza, Arnăutu 
Antrenor: Flavius Stoican 

CS Mioveni : Croitoru - Ghiță, Beța, Celea, Burnea - Ișfan, Anghelina - Costin, Coșereanu, Herghelegiu - Balin 
Antrenor: Marius Stoica

Alte rezultate ale etapei:

Metaloglobus - Rapid 0-0

În meciul disputat la Chiajna, giuleștenii lui Daniel Pancu au alergat în zadar pentru victorie timp de 76 de minute, însă n-au putut desface o echipă care a jucat în inferioritate aproape tot meciul.

Rapid a avut ocazii, a dominat partida, însă paradele senzaționale ale lui Gavrilaș, goalkeeper-ul care a intrat pe teren după eliminarea titularului de drept Nedelcovici, au menținut tabela neschimbată.

Formația lui Pancu acumulează 17 puncte după egalul de azi, dar rămâne și după această etapă în afara podiumului. Rapid e pe 4, la două lungimi de locurile 2 și 3, ocupate de UTA și SCM Gloria Buzău.

Tot azi, Ripensia a revenit de la 0-1 și s-a impus cu 3-1 pe teren propriu în confruntarea cu Sportul Snagov. 

  • Gazdele au evoluat în inferioritate numerică din minutul 14, după ce portarul Nedelcovici a fost eliminat pentru un henț în afara careului. 

Metaloglobus: Nedelcovici - D. Lung, I. Ciubotaru, L. Cazan, Al. Coman - Sava, Duminică, Ciocâlteu - An. Lungu, Ov. Herea, Cl. Herea 
Rezerve: Gavrilaş - Fl. Plămadă, Stoianovici, Sota Mino, C. Ionică, Banu, Ghenovici 
Antrenor: Marius Măldărăşanu 

Rapid: Drăghia - I. Voicu (cpt.), B. Manole, Mallo, Oanea - R. Lazăr, Piriz - Sefer, Hlistei, G. Creţu - Roskopf 
Rezerve: Al. Tătaru - Al. Iacob, Jorza, Pănoiu, Djuric, Al. Dulca, Dodoi 
Antrenor: Daniel Pancu 

Ripensia Timișoara - Sportul Snagov 3-1

  • Au marcat: A. Voinea '56, '83, A. Popovici '72 /  G. Apostol  '10

Marea surpriză a zilei de ieri a fost reprezentată de victoria lui FC Argeș în fața lui Turris Turnu Măgurele, scor 3-2, după ce piteștenii au condus cu 2-1 până în minutul 87, apoi au fost egalați. Golul victoriei argeșenilor a fost marcat în prelungiri de Vlad Motroc, jucător transferat definitiv de la Dinamo. 

Scorul etapei a venit însă de la Arad, unde UTA a făcut instrucție cu bucureștenii de la Daco-Getica, 6-0, după un hattrick al lui Buhăcianu, o dublă a lui Ursu și încă un gol al lui Rus. 

Turris Turnu Măgurele rămâne pe primul loc în Liga 2, cu 22 de puncte după 9 etape, în timp ce UTA are 19 puncte și o partidă mai puțin. FC Argeș a urcat pe locul 6, cu 16 puncte.

FC Argeș - Turris Turnu Măgurele 3-2

  • Au marcat: Buhăescu '17 pen., '65 pen., Vl. Motroc 90+1 / Negruț '6,  Pană '87

Viitorul Târgu Jiu - ASU Poli Timișoara 1-4

  • Au marcat: Yabre '58 / A. Manea '14, Ad. Ungureanu '45+1, Schieb '74, Axente '89

CSM Reșița - Farul 2-1

  • Au marcat: D. Ene '18, Săulescu '78 / Al. Stoica '45+1

Dunărea Călărași - Pandurii 4-0

  • Au marcat: B. Rusu '22, Șandru '33, Lopez '45+3, Honciu '86

SCM Buzău - Concordia Chiajna 2-1

  • Aumarcat: Chipirliu '84, V. Alexandru 90+5 pen. / P. Batin '41

UTA Arad - Daco-Getica București 6-0

  • Au marcat: C. Rus '12, Buhăcianu '42, '76, '85, Ursu '68, '83

Csikszereda - U Cluj 1-1 

  • Au marcat: Magyari '65 / A. Crăciun '76

În prima partidă a rundei, U Cluj n-a reușit să continue seria victoriilor și a plecat cu un singur punct din deplasarea de la Miercurea Ciuc contra celor de la Csikszereda. A fost la 1-1 după 90 de minute alerte, cu numeroase ocazii de poartă. Detalii, AICI!

Vezi și:

CSIKSZEREDA - U CLUJ 1-1 // „Șepcile roșii” se încurcă la Miercurea Ciuc, în meciul în care gazdele și-au inaugurat instalația de nocturnă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
vasilicax
vasilicax  •  01 Octombrie 2019, 21:19

Nu Vlavius Stoican e devina- Devina este echipa ca nu joaca nimic. Ajunge ca a schimbat foarte multi antrenori Petrolu acum a picat totul pe Stoican. Hai sa fim seriosi.

1155979811106621
Dumitrescu Alin-Marian  •  01 Octombrie 2019, 20:00
Postat de Alexandru Chis pe 01 Octombrie 2019, 19:45

Flavius Stoican mai este antrenor la Petrolul? Cine il mai mentine in functie pe Stoican dupa aceste rezultate dezastruoase? Pacat de lotul echipei, un lot care isi merita un antrenor profesionist, nu un individ care numai vorbeste dar nu a obtinut rezultate notabile cu nici una din echipele pe care le-a antrenat!

Stoica este foarte slab ca antrenor. Este zero barat. Țin minte de când era la Târgoviște când el vorbea de promovare și era sa picam. Hai petrolul de la un targovistean. Va mulțumim pentru găzduire.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  01 Octombrie 2019, 19:45

Flavius Stoican mai este antrenor la Petrolul? Cine il mai mentine in functie pe Stoican dupa aceste rezultate dezastruoase? Pacat de lotul echipei, un lot care isi merita un antrenor profesionist, nu un individ care numai vorbeste dar nu a obtinut rezultate notabile cu nici una din echipele pe care le-a antrenat!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează