FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Au mai rămas 8 din lotul rușinii » Cum poate arăta Dinamo în sezonul viitor

Dinamo
Dinamo

Articol de - Publicat marti, 21 iunie 2022 13:16 / Actualizat marti, 21 iunie 2022 14:05

Dinamo pornește pregătirile pentru primul sezon în Liga 2 cu jumătate dintre jucătorii care au contribuit la retrogradarea istorică.

Dinamo s-a reunit fără 15 dintre fotbaliștii care au contribuit la retrogradarea istorică în Liga 2, în urma meciurilor de baraj cu U Cluj, de la finalul lunii mai. Trei și-au și găsit deja echipe în Liga 1. Primul care a fugit a fost Cosmin Matei, decarul a semnat cu Sepsi

Acesta a fost urmat de Gabi Torje, luat de Gică Hagi la Farul, și de Mirko Ivanovski, prezentat la nou-promovata Petrolul Ploiești. Ceilalți care au plecat sunt Carp, Aloe, S. Filip, Al. Răuță, V. Morar, Pierret, Irobiso, Grădinaru, Figueiredo și Jovanovici.

Gigi Becali anunță alte ținte pentru campania de achiziții » Ce se întâmplă cu Dawa
FCSB
Gigi Becali anunță alte ținte pentru campania de achiziții » Ce se întâmplă cu Dawa

Eșanu rămâne la Dinamo

Chiar dacă s-a prezentat la reunire, mijlocașul Johnatan Rodriguez va părăsi și el „haita", contractul său expiră la 30 iunie. Din „lotul rușinii" au mai rămas sub comanda interimarului Gică Mihali (56 de ani) doar opt jucători: portarul Eșanu, devenit inamicul public numărul 1 în Ștefan cel Mare după gafele monumentale din barajul cu U Cluj, și jucătorii de câmp Patriche, A. Radu, G. Crețu, Bani, De Moura, Bordușanu și Giafer.

"Oricât de optimiști am fi, cu lotul acesta nu avem nicio șansă la promovare! Dar cu 4-5 jucători experimentați, să vină lângă tinerii care deja au o experiență în Liga 1, putem încerca. Mai avem un atu: regula U19, obligatorie în liga secundă, acolo unde avem numeroase soluții, pe lângă jucătorii eligibili U21" Gheorghe Mihali, antrenor interimar Dinamo

Tomozei revine pe 20 iulie

Marius Tomozei (31 de ani) își dorește să continue la Dinamo și în Liga 2. Fundașul lateral se află pe finalul perioadei de recuperare după operația suferită la genunchi, în februarie, și este așteptat să intre în programul echipei la 20 iulie. Situația contractuală a lui Tomozei urmează să fie clarificată în următoarele zile. 

CUM POATE ARĂTA DINAMO ÎN LIGA 2:

Eșanu - De Moura, Patriche, Giafer, A. Radu - G. Crețu, Cl. Stan, Borcea - Bordușanu, Măgureanu, Bani

CUM A ARĂTAT DINAMO ÎN MECIURILE DE BARAJ:

U Cluj - Dinamo 2-0 (tur)

21 mai 2022, stadion Cluj Arena

Au marcat: Remacle (14), Al. Boiciuc (83)

Eșanu - De Moura, Carp, Aloe (41 Patriche), S. Filip - Al. Răuță (58 V. Morar), Pierret - Bordușanu (58 G. Crețu), C. Matei, Torje - Irobiso. 
Antrenor: Dusan Uhrin jr.
Rezerve: Fara, Jovanovici, A. Radu, A. Bani, A. Ivanov, Mihaiu

Dinamo - U Cluj 1-1 (retur)

Au marcat: V. Morar (19) / Tescan (17)

29 mai 2022, stadion Dinamo

Eșanu - G. Crețu (64 Bani), Carp, Aloe, A. Radu (73 S. Filip) - Torje, Pierret, Grădinaru - Irobiso, V. Morar (64 M. Ivanovski), C. Matei (73 J. Rodriguez). 
Antrenor: Dusan Uhrin jr.
Rezerve: Figueiredo, Jovanovici, De Moura, Al. Răuță, Bordușanu

Citește și alte știri despre Dinamo:

Fostul căpitan al lui Dinamo, refuz categoric de a continua: „Am vrut să mă opresc aici, am făcut tot ce a depins de mine”

De câți jucători are nevoie Dinamo pentru a reveni în Liga 1 + „Am stabilit primul amical al verii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
creeperno807
creeperno807  •  21 Iunie 2022, 22:46

Va fi bine cand raman 0

mM071qw122
mM071qw122  •  21 Iunie 2022, 15:08

cu astia pica in C

bucovina7
bucovina7  •  21 Iunie 2022, 14:02

Trebuie RAS totul! Ori refacem calumea echipa, ori la anul avem acelasi rezultat! Doamne! Nici intr-al 1000-lea ceas nu invatam din greseli!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close